Wazzabii Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A nie lepiej skarpetki neoprenowe??a to drogie jak pamietam? 65zlotys czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ja widziałem tylko na allegro Acerbisa za 105zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 no to skreslamy z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sorka za wskrzeszenie tematu ale musiałem się pochwalić.DZisiaj zrobiłem swoją pierwszą hope narazie jest to malutka góreczka okolo 30-40cm wysokości ale jak na początek to mam frajde z takich skoków, wiadomo że nie wjade odrazu na 2metrową hope!! W najbliższym czasie hopa zostanie zmodernizowana i powiększona.W tej całej zabawie był tylko jeden nie miły incydent, podczas niektórych skoków słychać takie stuknięcie, jak myślicie czy może to być spowodowane luzem na bębnie przy kole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 jak myślicie czy może to być spowodowane luzem na bębnie przy kole??Raczej nie bo oska przechodzi glownie przez piaste i z bebnem niewiele ma wspolnego (chodzi Ci o ta wyjmowalna czesc? ). Pozatym beben musi miec luz zeby nie hamowal non stop :banghead: . DZisiaj zrobiłem swoją pierwszą hope narazie jest to malutka góreczka okolo 30-40cm wysokości ale jak na początek to mam frajde z takich skoków, wiadomo że nie wjade odrazu na 2metrową hope!! Rozumiem Cie! Gratuluje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Chodzi mi o mocowanie bębna do lagi, taki kwatracik wchodzący w taki dołek w bębnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Chodzi mi o mocowanie bębna do lagi, taki kwatracik wchodzący w taki dołek w bębnie To tym bardziej nie od tego. Moze ja (Ts'ke ) po prostu dobiles? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sam nie wiem, musze coś wykombinować bo to jest wkurzające!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Moze ja (Ts'ke ) po prostu dobiles?Dokładnie amor już kompletnie dobity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Właśnie w tym problem że amor wydaje się być dobry.Mam nalany inny olej niż powinien być. A w garażu stoi butelka takiego jaki jest zalecany. Może przyszedł czas na wymiane. Może ktoś wie ile należy wlać oleju w jedną goleń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nagraj jakis filmik i zobaczysz co jest . Ja tez sadze ze poprostu i amory dobijaja to nic zlego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 to nic zlego na serio to nic złego?? ja myślałem że jak amory dobijają to kaszana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 mozesz wyregulowac tylnia sprezyne zeby amorek byl twardszy . Zeby przy malutkich hopkach nie dobijal . MI tył dobija tylko ja latam tak na 8 metrow i londóje na plaskim . Jezeli latam na górce ze zjadem to o dobicu nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 wez aparat i niech ktos nakreci, na filmach dobrze widac czy zawiecha dobija, jak sie odbijasz to zle ;) jak jebnie mocno tez zle, jak skoku zabraknie tez zle, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 wlacz sobie bylejaki filmik i spałzuj w momencie londowania zobaczysz ze amorki w sprzecie dobija , tylko jescze jest kwestia z jakim imptetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi