Strzalek Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Strzałku mozesz do mnie na GG zagadać ' date=' bo mam pare pytan aniechce forum zaśmiecać ... BYłbym wdzieczny, moje GG 7335983 [/quote'] Nie daje swojego GG Ja nie używam dozownika bo ja mocno jej wkręcam i jest po szlifie więc leje 1:30 W Dt sobrze ustawiony dozownik poradzi sobie dobrze nawet jakbys ją krecił lepiej niż Maciej Zdunek lub Stefan Everts. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 PatriX napisał:Ja nie używam dozownika bo ja mocno jej wkręcam i jest po szlifie więc leje 1:30 W Dt sobrze ustawiony dozownik poradzi sobie dobrze nawet jakbys ją krecił lepiej niż Maciej Zdunek lub Stefan Everts.Ale mi teraz argumenty podałeś hehe :P Nie no spoko dzięki za info zmienię mieszanke na 1:35 nie więcej ;) Bo szczerze to mi tego oleju szkoda trohe jak leje 1:30 ;) Leje MOTULA 800 i jestem zadowolony z tego oleju ;):D PZDR 4ALL :!: :twisted: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Nie daje swojego GG Spoko :? PS. moge kupić koła + jakieś licha opony (21" i 18") opony cross za 360 zł opyla mi sie ?? Pod Derbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Opłaca się za te pieniądze to promocja taka jak czekolada w biedronce 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ahm to wezme je 8) Spoczko ... Dzieki za wszystko PS. Jezlei mam pytania co do kupna motoru za jakąś kase itd. i co byście mi poleecili to do jakiego działu :?: Pozder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 to zależy jakiego moto jak cross/enduro itd (to co w temacie dzialu) no to chyba tutaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 ok ok bo ostatnio co poniektorzy sie buntuja na tym forum :? i sie wkor ... o byle co , eh dlatego wolałem być pewny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Marjan kupil komplet opon, kostek z duzym bieznikiem za 30zl ;)farciarz jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ok ale tu chodzi o Felgi + szprychy + piasty + zjehcane juz oponki = 360 zł bo koleś zajechał derbi i na czesci puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Opłaca się za te pieniądze to promocja taka jak czekolada w biedronce czekolada w biedronce to mydlo a nie czekolada takze moze byc tak z tymi felgami.najlepiej zrob fotki i pokaz specjalista moze uda sie JAKOS ocenic ich stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Marjan kupil komplet opon' date=' kostek z duzym bieznikiem za 30zl farciarz jeden[/quote']Mój qmpel klocek na tył kupił za 20zl nówke prawie :/ Kto mi taką też załatwi ;):D Dam 40zl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi