michur Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 hej.Ktos , gdzies ? jutro albo w niedziele pomyka?Moze kolektywnie posmigamy? /Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Na Poligonie na pewno ktoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Susel Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam wszystkich. Mam pytanko. Czy we Wrocławiu działa jakaś szkółka enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam wszystkich. Mam pytanko. Czy we Wrocławiu działa jakaś szkółka enduro? Nie ma. Jedynie mozesz się zgłosić do Rencza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dawno nikt tutaj nie pisał, a szkoda.. Czytając widzę, że było we wrocku i okolicach kilka osób endurzących ;) Jak jest z tym teraz? Jest ktoś ze wschodniej strony wrocka i okolic - Psie Pole, Mirków, Długołęka, Szczodre, Łozina, Dobroszów, albo Oleśnica? Chętnie bym z kimś pojeździł i poznał nowe tereny, ale odpadają asfaltowe drogi - jeżdze (DT'tką 125) bez blach, prawka. Jbc. GG: 9096999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dawno nikt tutaj nie pisał, a szkoda.. Czytając widzę, że było we wrocku i okolicach kilka osób endurzących ;) Jak jest z tym teraz? Jest ktoś ze wschodniej strony wrocka i okolic - Psie Pole, Mirków, Długołęka, Szczodre, Łozina, Dobroszów, albo Oleśnica? Chętnie bym z kimś pojeździł i poznał nowe tereny, ale odpadają asfaltowe drogi - jeżdze (DT'tką 125) bez blach, prawka. Jbc. GG: 9096999Ja pisałem w tym temacie we wrocławskim podforum. Udało mi się parę razy z DR350! przejechać. Tyle, że jeździmy bardziej na zachód bo tu mieszkamy, ale im więcej osób tym lepiej, damy radę się jakoś zgrać. Daj znać, najlepiej chyba na tym wrocławskim temacie kiedy ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi