woojo Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 dostałem części do mojego moto!! teraz ide go poskładać i na 17 zbieram ekipę do pośmigania w jeszkowicach lub na poligonie. jak ktos jest chętny to niech da znać 502-411-030. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojo Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 witka. o 16 będę w jeszkowicach wię jak ktoś jeszcze ma ochotę pośmigać to zapraszam. biorę tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Jutro o 17:00 wybieram sie na tor do Jeszkowic z qumplami (min. yzf250, lifan enduro 125, dr125se, drz400s, kx125)Lecimy lasem a potem tym samym wracamy - natualnie tam gdzie najwiecej blota! ;) Jak coś to mile widziany kazdy z motorkiem chetny do polatania na amatorskim torze.Jakby co to oto moj numer : KOM: 603696800GG : 3852043 Do zobaczenia! Edytowane 15 Maja 2006 przez Web Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Mnie jakoś nie ciągnie na ten "tor" w Jeszkowicach. Byłem tam 4 dni temu zajrzeć i jak dla mnie to jest tam trochę lipnie :icon_twisted:Natomiast gdyby ktoś w weekend (sobotę mam na myśli) miał ochotę się wybrać na poligon, to zapraszam. Chętnie bym z kimś pośmigał, bo samemu jest nudno :icon_twisted: Edytowane 16 Maja 2006 przez Skubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ZApraszam do srody slaskiej i okolicznych drog polnych :clap: jest tu dozo fajnych lasow i terenow i walow w zdloz odry polecam jedyne 30 km od wroclawia:) jak cos to pisac na gadulec:) ja latam z kumplami tak ze yamaha dt80lc2 derbi moja :) honda mtx 100 cm i ktm lc2 125 :clap: zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam serdecznie!Zbieram ekipe na piatek bo planujemy sie wybrac w b. daleka trase calkowicie w nieznane. Kazdy bierze jakies klucze w razie awarii, prowiant i picie. Ewentualnie ktos zabierze butle z paliwem na wszelki wypadek takze nie zostajemy w terenie na pastwe losu :icon_twisted:. Jest juz kilka osob ktore jada na 100%. Jesli jestes chetny to odezwij sie do mnie najlepiej na kom. bo piatek niedlugo :icon_mrgreen: 603696800. JESLI NIE JESTES Z WROCLAWIA TO NIC NIE SZKODZI! MOZEMY SIE SPOTKAC NA TRASIE BO I MY LECIMY HEN,HEEEEN POZA WROCLAW :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam serdecznie!Zbieram ekipe na piatek bo planujemy sie wybrac w b. daleka trase calkowicie w nieznane. Kazdy bierze jakies klucze w razie awarii, prowiant i picie. Ewentualnie ktos zabierze butle z paliwem na wszelki wypadek takze nie zostajemy w terenie na pastwe losu :icon_twisted:. Jest juz kilka osob ktore jada na 100%. Jesli jestes chetny to odezwij sie do mnie najlepiej na kom. bo piatek niedlugo :icon_mrgreen: 603696800. JESLI NIE JESTES Z WROCLAWIA TO NIC NIE SZKODZI! MOZEMY SIE SPOTKAC NA TRASIE BO I MY LECIMY HEN,HEEEEN POZA WROCLAW :biggrin: W ktorą strone sie wybieracie przynajmniej w ktorym kierunku....jak lecicie niedaleka ślęży to prosze o jakies wiadomosci czesc....jak cos to zapraszam jutro 3 czerwca do Bielawy przyjezdzaja ekipy z calej polski.........pokazy jednego z najlepszych kaskaderow na motorze.....jak cos to piszcie podam konkretniejsze dane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 W ktorą strone sie wybieracie przynajmniej w ktorym kierunku....jak lecicie niedaleka ślęży to prosze o jakies wiadomosci czesc....jak cos to zapraszam jutro 3 czerwca do Bielawy przyjezdzaja ekipy z calej polski.........pokazy jednego z najlepszych kaskaderow na motorze.....jak cos to piszcie podam konkretniejsze dane....No jednak nie trafiłeś... My kierujemy się w drugą stronę od Wrocka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Filmik z poligonu, jeżdżą chłopaki z Wrocławia :Dhttp://video.google.com/videoplay?docid=-5...zuki+dr&pl=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Panów z motoracer znam osobiście. I jako serwis nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Czym zaleźli za skórę? Oni mają siedzibę kilometr ode mnie, więc myślałem, że mam blisko dobry serwis :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tool Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tak to już jest jak ktoś nie był - nie spróbował, ale teorie wygłasza :notworthy: Mimo wszystko zapraszamy - opinia jest o nas dobra :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Przyszły łikend na poligonie śmigamy, do boju ekipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Cześć!!!Dowiedziałem się, żę gdzieś niedaleko lotniska buduje się nowy tor motocrossowy. Podobno już jest robiona nawierzchnia... Czy to prawda?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tool Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Dowiedziałem się, żę gdzieś niedaleko lotniska buduje się nowy tor motocrossowy. Podobno już jest robiona nawierzchnia... Czy to prawda?? Nie wiem czy koło lotniska też, ale w Trestnie przy wylocie na Oławę, m.in. kumpel Koniu robi taki tor, że mucha nie siada!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi