Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Enduroguy bo o nim jeszcze nic nie wiedziałem i nie widziałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Lepiej prostowac bo w HMie jest z prostymiNo to z RX-em do ortodonty po aparat ;) Enduroguy bo o nim jeszcze nic nie wiedziałem i nie widziałem O nim nikt nie wie bo jest malo popularny ;) , ale jakbys sie natknal na ciekawa oferte to bierz odrazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A masz może link do fotek HM-a ?? Bo szukałem na googlach i nic nie było :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 http://www.bikepics.com/members/strzalek/98cre50/To HM-ik takiego pana co sie Strzalek nazywa :lol: . Duzo szukac nie musialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 W linku z mojego podpisu sa foty 3 róznych HMów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ładny a jakie ma dane techniczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ładny a jakie ma dane techniczne??Dokładnych danych mało osób zna. Moc nawieksza w swojej klasie, waga 82 kg. najlepsza dana techniczną jest to że ten motocykl wybieraja prawie wszytcy zawodnicy w klasie 50 w rajdach enduro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ale będzie problem znalezienie go do kupienia, a ty gdze kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Dokładnych danych mało osób zna. Moc nawieksza w swojej klasie, waga 82 kg. najlepsza dana techniczną jest to że ten motocykl wybieraja prawie wszytcy zawodnicy w klasie 50 w rajdach enduro I w sumie kazdy jest tuningowany ;) . Zawsze jak widze HM-a na sprzedaz to jest przygotowany do rajdow, a to mowi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Dzięki za pomoc już się zdecydowałem można ten temat zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Dzięki za pomoc już się zdecydowałem można ten temat zamknąć.A zdradzisz nam jaki sprzet wybrales?? Masz juz jakis konkretny motocykl czy tylko wybrales marke i model? Jak masz jakies ogloszenie i fotki to daj na forum - moze ktos bedzie znal przeszlosc sprzeta albo wypatrzy jakies wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=51125487 Zdecydowałem się na Derbi lub APRILIE RX 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 I co myślisz o Derbi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wg. mnie derbi wyglada jak zabawka a nie enduro, ale to tylko moje zdanie. RX to juz zdecydowanie lepszy sprzet. POzatym to enduro i mozna po terenie polatac, a na Sendzie SM raczej nie ;). A czemu HM-a nie chcesz? Przeciez cena nie gra roli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 derbi super 2 kumpli ma i jest naprawde ok:) jeden jezdzi na kole ;) nawet do 50 m umie:) (pare razy zaliczył dzwona) a drugi na przednim:) (raz zaliczyl glebe to mu licznik połamał sie) hodzi super no moze troszke głosno(ma wyjete syfy z dyfzora) jeden ma 2003 drugi starszy 2000 hyba i nic sie nie popsuło w nich . jedyny minus to zatwarde siedzenie ale na powaznie ;) ale sie da przyzwyczaic.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi