Buła Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 mam pytanie?co sadzicie o hondzie cbr 600 z roku 1989-90.chodzi mi o praktyczne porady.jaka jest w eksploatacji,jak z awaryjnoscia,cenami czesci.kosztami utrzymania? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kosiarz Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wlasnie chcialem spytac o to samo co przedmowca!! Zamierzam kupic pod koniec sezonu taka! Czy 6 tys wystarczy na taka w dobrym stanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Czy 6 tys wystarczy na taka w dobrym stanie?? Powinoo... 6 - 7 tys. styknie... tylko znaleźć taką w ideale albo w bdb będzie mały problem.... ale zdarzają się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kosiarz Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Odswierzam temat bo widać został zapomniany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Moj kolega ma CBR 600 z 1989 roku i sprzęt naprawde siwetnie sie sprawuje.Moja kawka wymieka przy jego Cebrze.W sumie sprzet jak na tenrocznik to naprawde 1 klasa. Sam chcialem kupic sobie Cebre ale wole motocykle Kawasaki.Ja bym polecal ZX6R :twisted: :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dymek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 wwwwwwwoooooooooowwwwwwwwww motocykle rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dymek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 ej ludzie jeszcze nie bardzo kontaktuje tą suoer stronke jaki macie teraz temat o czym gadacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 CeBRy mają jeszcze jedną zalete...wytrzymałe silniki a to się liczy i to bardzo... 8) w takim motocyklu przebieg 70tyś nie powinien zbytnio przerażać kupującego...pod warunkiem ze reszta jest ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocu Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 kumpel mial cebre z 89 i strasznie ja zachwalal super sie prowadzi i ma naprawde exstra silnik to poprostu honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja mam cebeere z tylko ze z 88 roku. jak na razie nic sie nie psuje moto ogolnie spoko. ta na zdjeciu to jest wlasnie moja przerobiona na streetfightera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 dzieki bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam. Honda CBR z tego roku to solidny i trwały sprzet. Znajomy kupił sobie w kwietniu takiego i juz nawinoł na niej 4 tys kilometrow. 8) Jest bardzo zadowolony :lol: Co do kosztow eksploatacji :- opony- oleje- spalanie na poziomie 5 - 7 litrow- łancuszek rozrzadu ( czasami :D ) Cena wacha sie od 6 do 10 tys. zł Pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi