Spec Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Dzisiaj będę kład drugą warstwe lakieru niebeiskiego z połyskiem i mam prośbe mogli byście mi dać jakiś pomysł na naklejke na niego .... Bo orginalna mi się niepodoba ... Jak to w czymś pomoże to schowek i blotniki są w chromie .... z góry dzięki za propozycję .....(CHodzi mi o coś odjazdowego :D ale bez przesady) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 no to tak u mnie jest taki zaklad co robisz sobie szablon sam co chcesz i koles ci to robi jako naklejke. Albo koles daje jakis czcionki. U ciebie w Policacj tez pewnie cos takiego jest 8) a jesli nie to poszukaj w sklepach z czeciami do motorowerow tam tez sa naklejski z napisami. 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A ja bym nie dał żadnych naklejek. Ładny lakier + chromy, to naklejki tylko zepsują efekt. Tak mi sie wydaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 po jednej małej naklejecce z marką motorku i starczy byle niebyło diabełków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja myslalem nad białym chińskim znakiem albo taka jakby dziura w baku i widac oczy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 dobra rada, nie dawaj takich naklejek, albo orginalne, ale jakies stylizowane, ale nie takie 'tuningowe' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Czyli w końcu co bo są lduzie co wykonuja pomysły więc może macie cos fajnego ....do zaproponowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Pomyśl w jakim kierunku robisz moto ....... możesz dać napis ogar ... ale naprzykład czczciąnka taką jak napis junak albo yamaha albo fireblade :twisted: :) możesz też dać coś w rodzaju skrzydeł nad napisem ... jak w hondzie .... :mrgreen: :twisted: popatrz na różne motorki i ich naklejki jak ci się coś spodoba to poprzerrabiaj pokombinuj i już pzodro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Swojego czasu sobie zaprojektowalem takie cos:http://aster812.republika.pl/jawa.gif Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ostatnio w jakimś niemieckim katalogu widziałem naklejkę, która miała kolor złotej perły i wyglądała jak lakier. Ten złoty kolor na tej naklejce przechodził stopniowo w czarny tek, że sprawiało to wrażenie cienia. Wyglądało to naprawdę fajnie i chcę sobie takie naklejki sprawić. Nie wiecie może kto w Polsce jest w stanie coś takiego zrobić według projektu na życzenie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi