kiler Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 dzisiaj zobaczyłem ze w mojej GPZ 500 w obydwu tlumikach jest otwór ok 2 mm sa mniejwiecej w tym samym miejscu na obydwu tlumikach(nie mierzyłem sprawdzone organoleptycznie 8O ) czy jest to "standartowe wyposazenie) czy moze ktos kiedys chciaL "podniesc moc i polepszyć dzwięk ;) " ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 w tłumikach są takie otwory fabrycznie poto aby odprowadzać wode ze srodka są one zazwyczaj w miejscu gdzie jesy najniżej... ale czy chodzi o te otwory to ci nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 w tłumikach są takie otwory fabrycznie poto aby odprowadzać wode ze srodkaNa obu tłumikach z pod spodu jak ci sie konczy wydech i przechodzi w rure... - normalna sprawa ! Do wody na bank ! Moj kumpel jak odpalilem moja na zimnym to mi powiedzial, ze musze tlumik pospawac, bo mam dziurawy i dolem mi spaliny wala... :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja w GPZ 500 też mam takie otworki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zima Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ja mam w mojej TDR otwor(ok.4-5mm) w ktory wkrecona jest srubka,kumpel moj ma TZR (podobny silnik) i ma wykrecona srubke?jesli otwor jest do odprowadzania wody to dlaczego ja mam zakrecony?pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 4-5 mm... to chyba za duzo jak na odprowadzanie wody ! ja mam ok. 2 mm ! moze ta twoja srubka do czegos innego sluzy ! (np. jak wykrecisz bedzie glosniej chodzil... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi