Mosue Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Transalpa poznaje juz od pierwszej chwili, natomiast syna Twojego wlasnie teraz :) Widze ze w przyszlosci bedzie o jedenego forumowicza wiecej skoro czytasz z synem posty :D Ale sie OffTop zrobil :) PozdroMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 zrobiłem już jakiś miesiąc temu zapłon z elektrody :) opracowany przez użytkownika szymtro ;) jego podstawowa zaleta ze bawiac się mapą możemy dostroić zapłon pod swoje dupsko ;) oczywiście miałem udział znikomy w tworzeniu (robiłem tylko częsci mechaniczne) innny kolo pisał program inny składał ;) O schemat prośiliście niedługo wyśle :( moge też dac numer gg do twórcy zapłonu "szymtro". wsk 175 ma lepsze parametry od etz 150 ;):P tak nawiasem ;) Po zamontowaniu tego zapłonu kręci sie wyżej i pracuje bardzo stabilnie. To tyle na temat wsk i etz :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daaria199 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a ja potrzebuje schemat do hondy mtx 80, kto pomoze ;(((((((9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi