PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Siemanko ! ! ! Kto mieszka w pobliżu Rawicza :?: Budują w Łaszczynie tor crossowy ... W sobote śmigamy z qmplem :D Kto się przyłączy :?: :twisted: Tor jeszcze nie skończony ale całkiem nieźle się zapowiada :twisted: A poza torem to obok jest niezły las do pośmigania :D Kubuś będzie się działo tego lata :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Oj będze będzie , Ja również zapraszam na tor , dotychczas do dyspozycji mieliśmy tylko poligon , Kolega Patrix ma sie jescze fajniej poniewaz tor znajduje sie 2 km od jego domku , a ja musze cale miasto przejechac ( przepchac :D ) Tu macie kilka fotek z budowy tego toru :arrow: http://www.bikepics.com/pictures/351277/ :arrow: http://www.bikepics.com/pictures/351278/ :arrow: http://www.bikepics.com/pictures/351279/ Pozdro i zapraszam do Rawicza tzn do Łaszczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 a ja tak zapytam czy to miasto buduje ten tor czy ktos prywatny??? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ktośprywatny ale każdy tam może śmigać:D To nie za duży tor ale jak narazie 4 chopy duze są:D ZAPRASZAMY :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 No to gratuluje chlopaki. Hormon- nareszcie YZ bedzie w swoim zywiole :D . ZYcze wam tylko zeby kolesiowi nie przyszlo do glowy zagradzac toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 No gratuluje chłopaki.Tylko u mnie takie zadupie w rzeszowie że nie ma ani jednego toru crossowego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Nie ma się co martwić ogrodzeniem bo to mój sąsiad robi ten TOR więc nawet jeśli to i tak mam tam wjazd :D :D I planuje zakup kładów więc będzie tam bardzo miło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 napewno jest coś w rzeszowie :D pogadaj z żużlowcami tor crossowy jest nawet u nas (w ostrowie) myślałem że nikt tam specjalnie nie jeździ ale ostatnio spotkałem tam całkiem niezła ekipe :D (5 osob) i juz jutro jeździmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Jutro moja Yz bedze wreszcie u siebie :lol: Mysle ze spotaky tam jakis kolesi na motorkach i razem polatamy , bo jutro sobota i pewnie troche wiary sie tam zjedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Hej Własnie wrucilem z toru , Mam troche mieszane uczucia poniewarz nie wssytko potoczylo sie po mojej mysli . Wyruszylismy o 15 20 rundka przez miasto i jestesmy na miejscu . Po chwili zlecialo sie troche ludu , okazalo sie ze wsrud nich jest kilka posadaczy crossów , po 30 min dojerzdza do nas kumpel na suzi RM 125 , to polatalismy troche , i jeden postanowil isc po sprzet okazalo sie ze to jest Yamaha Yz 250f , wlasciciel tego sprzetu pokazal nam od razu co potrafi a mial co pokazywac , piekne jumpy w jego wykonaniu itp , Smigalismy z 2 h z przerwami , az patrze znof mi plyn z chlodnicy wyaltuje ;) ;) Poszedl oring ;) Znof a byl oryginalny proxa . Nic trzeba sie zmywac kolega Patrix pojechal po line i jakos sie cholowalismy az nagle na zakrecie Dt patrixa zabardzo szarpnelo i zaliczyl glebe :roll: Pozniej cholowal mnie brat skuterem , z ciezkim trdem ale dojechalismy odrazu umylem moto i schowalem do warsztatu . Troche pogoda nie dopisala ale bylo fajnie , jak jechalem na tor to przez droge przebiegl mi czarny kot :) stad ten moj pech :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 No gratuluje chłopaki.Tylko u mnie takie zadupie w rzeszowie że nie ma ani jednego toru crossowego W Rzeszowie jest tzn pod Rzeszowem jeden na bank w Załężu a drugi w Zaczerniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 No ja też zobaczyłem tego kota czarnego :/ Ale było spoko ... Nieźle się rozjeździłeś Hormon kilka gleb było ale co tam ;) (to normalka :twisted: ) Szkoda że ja moją DT nie mogłem pośmigać ... Zmienie opone to sie zapuszcze ;):D Ale za to jutro popatrzymy na mistrzów jak tam wymiatają ;) Pozdro 4 ALL :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj moto Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Siema Hormon i Patrix, gratulacje, naprawdę wam zazdroszcze, mam pytank czy przy budowie tego toru było wykorzystywane jakieś naturalne położenie lu b na tym miejscu była np: żwirowniaa, czy też to był poprostu kawał terenu i ktoś wiechał z ciężkim sprzętem. ? PZDR :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 pod moja miejscowoscia (35 km od Poznania w strone na Katowic) jest zrobiony tor crossowy ! Nie, nie chwale sie... ;) ! chodzi mi o to, ze od ponad roku nikt na nim nie smiga !!! 8O Szkoda wielka ! :? tor jest zrobiony ze zwyklego pola wielkosci (na oko) 200m^2 i ma kilka takich wzniesien na lukach, oraz do skakania (wiem jak to zabrzmialo, ale ja nie w crossie siedze...) ale juz cale trawskami zaroslo ! A tak fajnie bylo popatrzec jak wiara smiga ! Wiec moze koledzy odkopiecie troche ten tor swoimi moto ??? Bardzo bym sie cieszyl gdyby sie ktosik zglosil dlatego - zainteresowanych z Poznanskiego (i nie tylko) zapraszam... dajcie znac, ze jestescie chetni i kiedy byscie chcieli wpasc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Siema Hormon i Patrix, gratulacje, naprawdę wam zazdroszcze, mam pytank czy przy budowie tego toru było wykorzystywane jakieś naturalne położenie lu b na tym miejscu była np: żwirowniaa, czy też to był poprostu kawał terenu i ktoś wiechał z ciężkim sprzętem. ? PZDR :lol: To było takie jakby wyrobisko piasku żółtego i wjechał ciężki sprzęt typu FADROMA i spycharki ;) No i się robi coraz więcej powoli :] Zapraszamy do nas chłopaki ;):D I DZIEWCZYNY zwłaszcza :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi