gonzo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jestem za :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam,mozna pomyslec o jakims spodkanku integracyjnym :mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam,mozna pomyslec o jakims spodkanku integracyjnym ale szybko, bo już od dzisiaj noce coraz krótsze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 jestem za, tylko nie wymyslcie jakiejs szklarskiej poreby, bo bede mial cala ojczyzne do przelecenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 jestem za, tylko nie wymyslcie jakiejs szklarskiej poreby, bo bede mial cala ojczyzne do przelecenia mi się też szklarska nie podoba, to tylko 120km :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Siema chłopaki, Mam do sprzednia tłumik Termignioni do VFR 90-93. W razie czego dajecie znać. Oddam go za małe pieniadze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Siema! Jak tam Occult postanowiłeś naprawiać moto czy się go pozbywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Siema! Jak tam Occult postanowiłeś naprawiać moto czy się go pozbywasz? Sprzedaje grata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 wracajac do spotkania to trzeba by sprawdzic ilu by sie na to pisalo ,wybrac termin i miejsce.moze bardziej centralna polska?gniezno/poznan proponuje .mam lokalizacje calkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 wyjeżdżam dziś z małym Ketchupem i nie bedzie mnie ponad tydzien, więc się piszę od razu, centralna Polska to dobry pomysł, oby tylko prowadziła tam jakaś droga, a nie czołgówka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie sprzedaje grata... Postanowiłem zrobić ten motocykl. Mam nadzieję, że doprowadzę ją do takiego stanu jak wyglądala kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 No to zycze Ci powodzenia w reanimacji @OccultOby Ci sie wszystko udalo. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Masz racje nie sprzedawaj troszke pracy i bedzie jak "nówka".W koncu to VFR,a nie jakas padaka Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Będę Was na biezaco informował na jakim jestem etapie... Wczoraj zamówiłem w Hondzie owiewkę dolną- co lepsze część tą Honda Polska ściąga bezpośrednio z Japonii ponieważ taki kod koloru był tylko na Japonie :notworthy: Rozebrałem cały przód, przygotowałem części do malowania, porobiłem przy okazji jakieś pierdoły - wymina żarówek w liczniku :notworthy: Do lakieru oddaje wszystkie owiewki ponieważ moto po szlifie uderzyło lekko w samochód i lewa strona owiewek też jest porysowana. Z drugiej strony może to i dobrze gdyz zmniejsza to ryzyko dobrania koloru i wstrzelenia się lakiernika w pozostałą cześć motocykla. Jeszcze jedno... próbuję na ebaju dokupić trochę gratów, może uda się kupić używaną owiewkę środkową, momalować i założyć. Zdjęcia: Po rozebraniu http://www.bikepics.com/pictures/384932/http://www.bikepics.com/pictures/384934/ Do malowania http://www.bikepics.com/pictures/384935/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi