trąbka Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Faktycznie zrób coś z tym deklem i będzie SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Niezle :lol: Kiedy pojezdzimy?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Hoho, kolega z Jasła :( , no proszę.To pewnie robisz rundki wokół rynku :) ;) .hehe, no mysle ze mnie kiedyś przewieziesz, albo jak kupie cos to pojezdzimy razem.tak mi sie wydawało jak bym cie już na nim widział 8) Życze miłej jazdy :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 gratuluje, widac, ze nad kazdym prawie :( elementem pracowales :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Hoho, kolega z Jasła :) , no proszę.To pewnie robisz rundki wokół rynku :( :) .hehe, no mysle ze mnie kiedyś przewieziesz, albo jak kupie cos to pojezdzimy razem.tak mi sie wydawało jak bym cie już na nim widział 8) Witam, no mogłeś mnie widzieć - bo jak znajduję trochę wolnego czasu (mam go niestety stanowczo za mało) to śmigam :( Czasem rundka po mieście a czasem traska. Poza tym pogoda poniżej krytyki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 gratuluje' date=' widac, ze nad kazdym prawie :( elementem pracowales :)[/quote'] Pozwoliłem sobie doczepić moją odpowiedź zbiorowo do wszystkich oceniających mój motorek :) Dziękuję za słowa uznania, jak równieś słuszne uwagi dotyczące dekla...Sprawa wygląda tak, iż miał być lakierowany - potem wpadłem na pomysł aby go wypolerowac. Chciałem zrobić fotki i czułem, że będą z nim jaja :( Ale napewno się go zrobi..chociaż czasami prowizorki są najtrwalsze. Myslałem jeszcze nad zakupem szybki turystycznej - niestety ostanimi czasy nie mam "lewej" zbędnej kasy. W przyszłości trzeba będzie wymienić klocki hamulcowe i może w przyszłym sezonie napęd. ale to kiedyś :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No swietnie zrobione moto !!!! Jak sie samemu robi wszystko od podstaw to musi byc najwieksza satysfakcja. A z tego tlumika i rury Ci ta farba od temperatury nie zejdzie ?? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 bezapelacyjnie wyjątkowo ładna robota.. moje gratulacje, świetny pomysł z jubileuszowym malowaniem :lapagora: ..mam nadzieję ze kiedyś będę miał okazję zobaczyć efekt wysiłku live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Sliczna cebra :-) Gratulacje za dobrze wykonana robote :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam Ślicznie zrobiony sprzęcik, naprawde. Taka renowacja zawsze mnie zawstydza jadę choć na myjkę ze swoim sprzętem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Jestem pełen podziwu dla Ciebie i twej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 miałem okazje na żywo nie raz widzieć ten motor i rzeczywiście musze przyznać, że kawał dobrej roboty został wykonany i cbrka na żywo wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach, jak dla mnie to poprostu ideał (nie licząc dekla :( ) ale wprawe w polerkach mam. więc musimy znaleść trochę czasu i się ten mankament usunie ! ale Rolf strzez się bo ze znanego nam garażu już nie długo wytoczy się mój XV :banghead: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Hehe, dzisiaj właśnie odpowiadalem na biologi z działu "rozmnazanie ", kiedy przez okno uslyszalem ryk motocykielka, hehe noi to chyba ta CBR-ka, ah, no tak sie podniecilem ze +2 dostalem, a + za twórczośc, ale to sie nie bede rozpisywal :banghead: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ladnie, ladnie. Podziwiamy ze Smo3ca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 miałem okazje na żywo nie raz widzieć ten motor i rzeczywiście musze przyznać' date=' że kawał dobrej roboty został wykonany i cbrka na żywo wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach, jak dla mnie to poprostu ideał (nie licząc dekla :( ) ale wprawe w polerkach mam. więc musimy znaleść trochę czasu i się ten mankament usunie ! ale Rolf strzez się bo ze znanego nam garażu już nie długo wytoczy się mój XV :banghead: :D[/quote'] No jak już Ty tak mówisz to coś w tym musi być :!: Polerkę się zrobi bo mnie juz morduje ten dekiel :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi