bronx Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Dzieki Pipcyk za wyjasnienia, teraz wkoncu moja wiedza na temat olei do 4 suwow :) jest na jakims pozadnym poziomie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Przecież sie domyśliłem, ale za to ja w takim razie już zupełnie nie wiem o co chodzi, piszecie coś o 4T a DT125R to chyba 2T, a zresztą wszystko jedno ja tam jeżdże na syntetyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 To normalne że w trakcie drążenia tematu schodzi się na inny. To normalka. Przejrzyj inne tematy. Tylko po co piszesz: „Nie chrzań” ? Więcej kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 troche sie nam tematy pomieszaly... :lol: Ale racja w 4-suwach docierac najlepiej na mineralnym nawet takie cacka jak GSX-R po 1000 km(tak nakazuje serwis,ale ile najlepiej?)nalac docelowego i juz.A co do 2-suwa to chyby najlepiej od poczatku syntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 Dobra. To może teraz zmienmy temat na kulturowy.Moim zdaniem „Nie chrzań” to nie jest jakieś obraźliwe, czy niecenzuralne wyrażenie, mogłem przecież napisać inaczej(sami się domyślcie jak 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Dla mnie nie chrzań jest słowem obraźliwym. Dla innych pewnie też. Chcesz zobaczyć do czego to prowadzi?? http://forum.swiat-motocykli.pl/viewtopic.php?t=1892 Traktujmy się jak koledzy a nie adwersarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Jak tak to sorry, tak jakoś mi sie napisałlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi