MARCUS Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Witam Wszystkich !Przymierzam się właśnie do zmiany sprzętu i mam kilka dylematów :D Generalnie duże nadzieje wiązałem z nowym fazerem vs hornetem. Załapałem się na jazdy testowe u Yamahy i pojeździłem sobie trochę fazerkiem(z owiewką)- wniosek jest jednoznaczny - ZA MAŁY - nic nie widziałem w lusterkach, a poza tym jak tylko wsiadłem, to małżonka stwierdziła, że chyba coś nie tak z proporcjami :lol: .....................no i podczas jazdy potwierdziło się, że jestem trochę za duży do tego sprzętu. Teraz Honda: niestety polityka tej firmy w Polsce uniemożliwia jazdy testowe, tak więc nie mam porównania. Horneta nowego nawet nie widziałem na żywo (może teraz na targach). Natomiast jak wsiadłem na CBRę 600F, to wydawało mi się, że jest większy od fazera, ładnie się zmieściłem i nawet widoczność w lusterkach OK. No i całkiem wygodnie się siedziało. Poza tym wygodna kanapa i uchwyt dla plecaczka, co również jest ważne dla mnie. A może mi się tylko zdaje, że większy.............Proszę o opinię, głównie wysokich użytkowników na temat CBRy600 i Horneta. Będzie dobrze ? Czy od razu poszukać większgo nakeda ? Z drugiej strony owiewki sporo ułatwiają życie.................Będę wdzięczny za opinie pozdrawiam i szerokiej drogiMarcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 CeBRa to naked? Zmieściłeś się, bo tam siedzisz w innej pozycji niż na nakedzie. A jak jesteś duży facet to XJR-ka z szybą i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 W hondzie widzles wszystko w lusterkach... ??Ja mam tyle co ty i tylko Yamaha umozliwia mi miec idealne pole w lustrze.A honda to inna pozycja, ja przesiadlem sie z XJ na CBR i niepasuje mi ta pozycja , poprostu niejest dla mnie wygodna , wiec zastanow sie :DJa proponuje jeszcze raz przejsc sie do Yamahy i poprzymierzac ;)3m sie powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi