krasnal Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Tradycyjnie już pod koniec maja zlot w Lubsku :D miła atmosfera, wspaniali ludzie, kamerlanie i z uśmiechem. W cenie było zawsze coś do zjedzenia i wypicia - nie wiem jak w tym, ale myśle że podobnie. Ekipa z Bogatyni już się powoli szykuje :lol: trzeba przewietrzyć/pocerować namioty i sprawdzić materace. konrad1f - mam nadzieję że będziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Krasnal toś mi gwoździa wbił teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 ja bede na bank jeszcze mi sie nie zdazyło żeby w lubsku nie bylo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Heh -ja jestem chętny :lol: motocykl już od wczoraj jest -niestety z kasą jest ciężko, trzeba go przerejestrować, ubezpieczyć, oddać kilka stówek pożyczonych na niego no i skombinować coś na sam wyjazd Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 brak kasy i problemy ze sprzętem, ale to tylko 50km - na rozruszniku dojadę :mrgreen: będę napewno, ale czy zostanę :?: pees. Krasnal jak już będziesz wszystko wiedział na 100%, podaj trasę i czasy, kto wie może przez moja wichurę będziecie pomykali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 niestety Krasnal będę Cię musiał zmartwićz wyjazdu na 90% nicimoto niezarejestrowane, długi rosną ogoolnie dolinabędę jeszcze kombinował ale szanse z każym dniem spadająpozdrawiam i życzę dobrej zabawy :lol: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 tak więc jadę ;) , trasa z Krasnalem obgadana - dobrze że ładna pogoda będzie, bo nie mam namiotu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Moze bysc swietnie z tego co czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Pierwsze uwagi ze zlotu. Atmosfera raczej mila. Pogoda importowana z Afryki. Nasz forumowy kolega Broda nie popisal sie i rzucajac imadlem stylem dowolnym, uzyskal wynik co najmniej mierny ;) (rzeklbym nawet - odwrotnie proporcjonalny do masy ciala :mrgreen: ). Nie jestem pewien, ale MOCNO mi sie wydaje, ze mialem przyjemnosc biernie poznac krasnala. Tutaj pytanie do niego... Czy pytales sie takiego jednego wariata w czarno-czerwonej skorze czy mu nie jest cieplo? :lol: Jezeli tak to tym wariatem bylem ja, a ciekawskim ty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 rany już w domku, wracałem szybciej z inną ekipą Nasz forumowy kolega Broda nie popisal sie i rzucajac imadlem stylem dowolnym, uzyskal wynik co najmniej mierny (rzeklbym nawet - odwrotnie proporcjonalny do masy ciala ). ale za to jako pierwszy, Broda wskoczył do basenu w ubraniu :twisted: Krasnal pewnie dopiero teraz wraca impreza spoko, ten basen był naprawdę potrzebny, bo faktycznie było słońce jak na pustyni byli przedstawiciele różnych MC i co, nio nic, spoko, żadnych dymów, zachowywali się normalnie wjazd 30pln, w tym znaczek, koszulkę można było dokupić za 20pln maszyn może z setka, fajowe kapele i Pani przy rurce :mrgreen: , foczki też biegały ;) , spać się chodziło ok 4, a wstawało o 8, bo szkoda dnia :mrgreen: jednym słowem udany zlot kameralny pees. Krasnal robił "dokumentację", więc się napewno pochwali, teraz wanna i jakiś klinik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Z tym imadlem to chyba wtopa. Broda rzucal "przez plecy" pusta beczka po piwie, ale tego imadla to juz nie jestem pewien... hmm... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Czy pytales sie takiego jednego wariata w czarno-czerwonej skorze czy mu nie jest cieplo? :lol: Myślisz że pamiętam :lol: trzeba było powiedzieć żeś forumowicz to bym zapamiętał. Co do dokumentacji to pewnie jest, ale dopiero dziś będę ściągał z aparatu - wczoraj nie dałem rady ;) jutro zapodam do Albumu.Z tego co pamiętam to mam film z parady w 3 częściach - nawet Diabła który odpalał "Okurwieńca" na pych po czym jak tylko załapał to odrazu poszedł na koło ;) Broda fajnie wyglądał w ubranku w basenie, ale w sobotę po paradzie kumple weszli do wody w kaskach :D PS. suuuuuuszyyyyyyy :twisted: PS2. Dotarła do mnie wiadomość że podobno Yyyyyyreeeek z BB był :P hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 No i mam w końcu fotki :banghead: część chyba się nie nadaje do publikacji hihihi, ale są i takie które dało się wrzucić traja na silniku V6 (podobno Sierra albo Granada), skrzynia automat i instalacja gazowa, grubość półek nas zabiłahttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=631 4um'owy broda wyszedł dopiero co z basenuhttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=633 żółte "niewiadomoco" na paradziehttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=635 El Diablo na "Okurwieńcu" - jak ten motocykl jeszcze jeździ to nie mam pojęciahttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=636 rzut beczką - broda nawet nie wiedział że ktoś go zapisał do konkursu hehehehttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=637 i już wiem dlaczego Diabłowi sprzęt zgasł na paradzie - jechał na kierownicy ;) i przy zmianie pozycji coś poszło nie tak 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 fajnie fajnie bylo bardzo fajna parada bez kasków i nawet jak ktoś miał babe to sie nie czepiali tylko ci skuterowicze strasznie wymiatali hehe no i goła baba niczego sobie tylko to piwko jakieś cienkie było. a po zdjęciach widze że gadałem nieświadomie z kolegami z forum Broda to ty miales ten wymiatający łańcuch ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Z tym imadlem to chyba wtopa. Broda rzucal "przez plecy" pusta beczka po piwie, ale tego imadla to juz nie jestem pewien... hmm... :roll:siemanko po lubsku to mnie jeszce letko telepie :lol: mam jedno pytanie co żeście się tak do tego imadła przypie...czyli to prawda że rzucałem ale tylko beczką imadła za cholerę nie pamiętam :banghead: bo na pewno bym rzucił najdalej :banghead: co do łańcucha to ogniwka się dopełniają po zlotach i nie tylko. w tym roku pewnie będzie i zakończenie sezonu w lubsku a te zloty można porównać do zlotów grupy ABWGP :banghead: ;) :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: czli że serdwcznie zapraszam na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi