KML Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 No i jak było chłopaki, fajnie się bawiliście?Pogoda była przednia a ja niestety siedziałem w robocie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Możesz jechać dzisiaj.....będzie to samo :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 nic z zaplanowanych rzeczy sie nie odbylo. jedynie jakis zespol troche smucil. bylo bardzo spokojnie, chmara dzieciakow (momentami namolna) gotowych zucic sie pod kola , zeby tylko je przewiesc. z jednej strony spoko, bo lepsze to niz siedzenie w domu, a z drugiej strony czuje sie oszukany, bo nic sie nie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 a z drugiej strony czuje sie oszukany' date=' bo nic sie nie dzialo.[/quote']A mialo byc tak pieknie.... ! Ja niestety nie dotarlem - a moze stety... ? bardziej chyba zaluje spotkania "czyn spoleczny..." czyli nauka bezpiecznej jazdy na "Bemowie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Kicha niemożliwa, wycofał sie sponsor imprezy. Praktycznie niczego nie było. Z pojazdów militarnych było kilka Uazów i willysów- i tyle. Miał być wstęp wolny ale za przewodnika trzeba było płacic. Tak samo na wieżę obserwacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 gdzies mi sie obilo "Najwiekszy zlot tego sezonu..." szkoda gadac ! jednak ma sie to szczescie, ze 300 km z dupy nie zrobilem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 No to straszna lipa, ja akurat musiałem pracować ale widzę że nie mam czego żałować.Dużo gadki o nic , już kiedyś byłem na takim zakończeniu sezonu w Wa-wie na Bemowie.Też było dużo gadki, zapłaciłem za wstęp na 2 dni chyba z 60 zł. i dupa nic się nie działo. Szkoda gadać :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 No to sie wkur***em. Nie dość że przejechałem z 80km w obie strony to jeszcze jeździłem na tym zaduiu z godzinę bo każdy mówił że impreza gdzie ińdziej.....Chyba napisze list do organizatora Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Simak_Enduro :arrow: widze, ze ty obrotny chlopak jestes :lol: Zlocik u Kulika byl, Wolin tez zaliczyles - nie oszczedzasz maszyny ;) oby tak dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Niestety xle mnie zrozumiałeś..;) Jeździłem scenikiem ojca tylko tm troche prowadziłem ;) A gdybym miał maszynę jakąś która by dojechała to czemu nie ;)Ale nie ważne jak daleko czy w wawie czy pod na imprezy sie udaje ;)Komunikacja Miejska&Ojciec Rządzą :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi