LUZIPOWER Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ja tez postaram sie przyleciec - ogolnie to 21 mam zaliczenie z anglika, ale chyba wole byc wieczny student :) gdzies sie ludziska spotykacie w Wawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 JA bym wpadl na moto ale troche drogi do Modlina (druga strona wawy ;? ) A prawka jeszcze nie zdazylem zrobic ... pzdrJa proponuje skolowac transport, umowic sie gdzies i poleciec grupa skoro Adam zna trase. Mam nadzieje ze wypali, ale nie chce zapeszac :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanrmx Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 mozna by sie spotkac na jakims cepeenku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 A prawka jeszcze nie zdazylem zrobic ... pzdr ja zrobic zdazylem, ale nie odbiore zanim nie zdam ponownie na B... za punkty wstrzymane :) ogolnie to leje na to i latam gdzie popadnie, wiec i w takim stanie smykne do was :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 najlepiej jakbyśmy na przykład sie umówili na torze w Łomiankach i stamtąd razem pojechali nad Wisłą do Modlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 najlepiej jakbyśmy na przykład sie umówili na torze w Łomiankach i stamtąd razem pojechali nad Wisłą do Modlina.JEstem za. Jak skombinuje transport to moge leciec. A u was na torze moze sobie latac normalnie ktos z zewnatrz (np ja :) ), czy teren jest caly ogrodzony i nie ma takiej mozliwosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 JEstem za. Jak skombinuje transport to moge leciec. A u was na torze moze sobie latac normalnie ktos z zewnatrz (np ja ), czy teren jest caly ogrodzony i nie ma takiej mozliwosci?nie da sie teraz bo jest za duże błoto ale za 2 tygodnie bedzie moze sucho. jak nie ma treningu i nikt nie patrzy to można jeździć a jak chcesz legalnie to musisz płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanrmx Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 SCENARIUSZ GODZINOWY ZLOTU MOTOCYKLOWEGO Piątek 20.05.2005 roku 18.00 przyjazd na teren Zlotu 20.00 impreza integracyjnawystęp zespołów muzycznych, wybory Miss Zlotu Sobota 21.05.2005 roku 10.00 prezentacje sprzętu motocyklowego, pokazy jazdy motocyklowej w kategoriach:- Motocross- Enduro- Trial- Akrobacje motocyklowe 14.00 oficjalne otwarcie Pikniku 15.00 konkursy z nagrodami, muzyka na żywo Niedziela 22.05.2005 roku 11.00 prezentacje sprzętu motocyklowego, pokazy jazdy motocyklowej w kategoriach:- Motocross- Enduro- Trial- Akrobacje motocyklowe 14.00 parada pojazdów 16.00 konkursy z nagrodami, muzyka na żywo Zapewniamy całodobowy dozór na terenie Twierdzy Modlin. Wejście do części biwakowej WYŁĄCZNIE za okazaniem identyfikatora --------------------------------------------------------------------------------no to kto bedzie na 100 procent to mogli bysmy sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanrmx Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 to co . Kto przyjedzie i co z tym spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 to co . Kto przyjedzie i co z tym spotkaniemnie bedzie spotkania bo sie leszcze wyłamały tłumacząc sie brakiem transportu :) a sam nie bede jechal. mozliwe ze tego dnia na torze w Łominkach będą jakies zawody jeśli tor wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 To ja paru leszczy zabiorę ze mną wozem :] W scenika pare osob wejdzie wiec już sie przygotowywać :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Qrde co za szczęściaże :/ Też bym się przejechał z wami ale jestem z Rawicza a to daleko do Modlina ... Ja mam ciągle pecha qrde... Zawsze tak daleko te imprezy są ;( PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 rozmawiałem wczoraj z kimś z firmy organizującej piknik. Mają być wyznaczone parkingi, ale strzeżonych brak. Dlatego wybieram się samochodem, żeby nie stresować się że mi coś z motocykla ubędzie. Ze słów gościa zrozumiałem że ma to być mała impreza, ja liczę głównie na pojazdy militarne i rekonstrukcjie historyczne. Na pokazy motocyklowe niezbyt liczę, bo po piątkowej integracji z wyborem miss zlotu to mało kto będzie w stanie dokazywać na enduraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 a ja jade na swojej kozie, zobacze jak bedzie i dalej pomysle czy zostac czy nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 To jak kto jutro jedzie?? Moge zabrać ze 2 osoby. Jakby co to jestem z żerania. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi