Skocz do zawartości

Zlot GS 500E i innych??

Rekomendowane odpowiedzi

jesli chodzi o Modlin to ja dziekuje.

ale o Borkach dzisiaj mi kolega mowil i tez powiedzial zeby tam sie udac. zeby tylko pogoda byla odpowiednia bo jak nie to kazdy sie zaszyje w swoim 3osobowym domku i bedzie lipa.

termin bozocialowy chyba bedzie mi pasowac.praktycznie na pewno. moznaby nawet pojechac jakos grupkami,wiadomo ze razniej..

dobre haslo na stronie www.borki.pl "wole Borki od Majorki"- heh.. zabawne..

ale lepsze sa newsy np.: jest nowa sciezka rowerowa dookola zalewu S. ciekawe czy mozna sie nia przeprawic gs-em. i specjalnosc kuchni... potrawy z miesa strusi.. a domki 120zl/dobre/3osoby.. dodatkowa osoba 10zl.. chyba ze sie wezmie 1domek + 20 osob bedzie taniej,poza tym w kupie cieplej i przyjemniej.. hehe

jesli chodzi o Modlin to ja dziekuje.

ale o Borkach dzisiaj mi kolega mowil i tez powiedzial zeby tam sie udac. zeby tylko pogoda byla odpowiednia bo jak nie to kazdy sie zaszyje w swoim 3osobowym domku i bedzie lipa.

termin bozocialowy chyba bedzie mi pasowac.praktycznie na pewno. moznaby nawet pojechac jakos grupkami,wiadomo ze razniej..

dobre haslo na stronie www.borki.pl "wole Borki od Majorki"- heh.. zabawne..

ale lepsze sa newsy np.: jest nowa sciezka rowerowa dookola zalewu S. ciekawe czy mozna sie nia przeprawic gs-em. i specjalnosc kuchni... potrawy z miesa strusi.. a domki 120zl/dobre/3osoby.. dodatkowa osoba 10zl.. chyba ze sie wezmie 1domek + 20 osob bedzie taniej,poza tym w kupie cieplej i przyjemniej.. hehe

Uwaga do Astarte!!Boze Cialo jest 26 no wiec wtedy albo w tym weekendzie zaraz potem.

Przepraszam za pomyłkę - oczywiście, że 26 maja jest Boże Ciało (po prostu za tydzień w czwartek jest święto politechniki i też mamy wolne i dlatego mnie sie pomieszało :oops: )

Termin: bożo-ciałowy

Miejsce: Borki

ps.

Co do oponki, to ja właśnie wczoraj rozpoczęłam 16-ty tysiąc na takim oto Metzelerku ME 550 z tyłu

a że tak się spytam w jakiej cenie takie oponki, bo fajnowe są, podobają mi się :?:

pzdr @starte

no wreszcie coś sie ruszyło git :D

jak przeczytałem poprzedniego posta Astarte to sie załamałe - bo od czwartku do nd mam coś ( jak nie egzamin, to wesele a potem komunia ) już myślałem ze nie zagoszcze :D

naszczeście Boże ciało mamy 26 stego ;)

PROPONUJE niech wpisuja sie osoby które będą - liste trzeba załepnic i m.w przydało by sie wiedziec ile nas tam bedzie - liczba DOMKÓW ograniczona :P

Uwaga do Astarte!!Boze Cialo jest 26 no wiec wtedy albo w tym weekendzie zaraz potem.

Przepraszam za pomyłkę - oczywiście, że 26 maja jest Boże Ciało (po prostu za tydzień w czwartek jest święto politechniki i też mamy wolne i dlatego mnie sie pomieszało :oops: )

Termin: bożo-ciałowy

Miejsce: Borki

Tak to sprawa wygląda całkiem inaczej :D Czyli impreza miałaby być piątek-niedziela, czy sobota-niedziela? Kto tu w ogóle rządzi?? :D

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

ja tu rzadze.. w koncu moj pomysl :> hehe.. liste juz robie.. wpisuje osoby ktore pozytywnie sie odniosly wobec pomyslu. jeszcze ustalimy czy wszyscy zapisani na pewno beda. skontaktuje sie z domkami i zarezerwuje jesli jest taka mozliwosc..

mysle ze wystarczy sobota-niedziela bo nie wiem czyja watroba wytrzyma trzy dni :D poza tym nie mozna zapomniec ze bedziemy jechac wiec trzeba jakos wygladac nastepnego dnia :D

mysle ze wystarczy sobota-niedziela bo nie wiem czyja watroba wytrzyma trzy dni Wink poza tym nie mozna zapomniec ze bedziemy jechac wiec trzeba jakos wygladac nastepnego dnia

Niech się szybko reszta wypowie czy pasuje weekend 28-29 maja i trzeba zaklepać odpowiednią ilość miejsc. Ja jestem na tak :D z tym, że pojawiłbym się w sobotę ok 17-18 i zostałbym do niedzieli wieczór. Praca na więcej nie pozwala :/

Także wstępnie możecie mnie liczyć + plecaczek :D

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Co do zlotu, te Borski sa strasznie daleko ode mnie. Tym bardziej przeraza mnie : kasa, sesja, samotnosc w podrozy, kilometry.

Po prostu mam do Was za daleko. Gdyby Fredi na swoim sie jeszcze wybral, to tez zmienia sprawe. Ale jak narazie odpowiedz brzmi niestety - nie :D

A nie ukrywam ,ze bardzo chcialbym sie zjawic na takim spotkaniu GS'ow.

Pozdr.

Na mnie też nie ma co liczyć. Do końca czerwca jestem uziemiony. Co dwie szkoły to nie jedna - co dwie sesje to nie jedna. ;) Już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio swoim sprzęcikiem jeździłem. :D

Pozdro

Ok to z soboty na niedziele ja tez bede w Borkach, a wynajecie calej chaty to niezly pomysl - spiworek karimata, ale moze nawet nie bedzie trzeba spac. Ciekawe czy trzeba rezerwowac, jak duzo ludzi to moze cos ztargujemy. Oczywiscie dziewczynki osobno i chlopcy osobno :D bo mnie tak na alma mater ksieza uczyli. hahaha

...bedzie git.

Oczywiscie dziewczynki osobno i chlopcy osobno ;) bo mnie tak na alma mater ksieza uczyli. hahaha

Zgłaszam sprzeciw :D:D Mnie nikt niczego nie uczył więc będę spać przy swojej kobitce :D

I niech ktoś rzuci jakieś szczegóły dotyczące domków. Po ile osób, ile kasy itd. Coś więcej niż jest w necie.

Ten tor kartingowy co tam niby jest, będzie można wykorzystać? Sprawdzimy GSy jako supermoto :P

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900