swiruradom Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Tak jak WSPOMNIAL boniek - jedziemy do GORKI WĘGIERSKIEJ - osoby z listy na zlot gs-owców, jeżeli chcecie zapraszamy zamiast do Krościenka na wsch to na zach od rabki ta sama odległość leży miejscowość GOORKA :D PGR-ek nasz załatwił super ośrodek za 18zeta za dobe ;) chyba cena atrakcyjna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 no to ja, Panowie, odpadam. Tymczasowy brak prawka(egzamin niedługo ;) ) zmusza mnie do jazdy w obstawie. Więc w weekend zaliczam zlot w Lesku z moją drugą połówką. Bawcie się dobrze!! :D A nasze spotkanie może zorganizujemy w sierpniu? Jak się uda, to już będę miała papiery-wtedy mogę śmigać, gdzie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 jak to sie mówi do 3 razy sztuka - zobaczymy TYMCZASOWO ZAMYKAMY TEMAT - do odwołania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Pamiętajcie Goorka = Węgierska Górka - 11km na południe od Żywca 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 no wiesz .... :cry: :roll: nie rób ze mnie i bonka GAMONI- do dostaniesz wpie.....el :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 do buzi :?: :twisted: To nie do Was zacne chopoki ino do reszty nieudaczników :D :) [ Dopisane: Czwartek Lipiec 07, 2005 8:14 pm ]Aha, jak coś to sobie świru nr mój zapisz: 0 700 72 772 8) ;) :mrgreen: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 0 700 a reszta.... 884 884 - szkoda ze nie taki :) zadzwoń teraz, czekam na ciebie :D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Dobra świru zabalujemy jutro :) A tu masz już prawdziwy nr: 609142557 jak cos to wal jak w dym :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 no to i mnie sie wyjasniło. Nie bedę sie zatem w sobote rano zrywał po ciężkiej nocy, żeby gnac do Krościenka, tylko spokojnie bedę kontynuował PGRowisko. Całuski Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Sprzedałem my Precious!!!GS 500E :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 szkoda szkoda- ale jakos szybko - u pawla jak sie widzielismy to jeszcze nawet sienie ogłaszałes - duzo Ci za nią dali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Sprzedałem my Precious!!!GS 500E :cry: spokojnie' date=' nic się nie martw, trafiła w dobre ręce :-D [/b'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 o jest ofiara która kupiła tą Gsine biedną :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 dokładnie !! to ja jestem tą ofiarą ;) a ogłoszenie wisi od miesiąca na giełdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Micha$ nie jest taką znowu ofiarą swiru, sprzet jest ok, a wydaje mi się, że przed transakcją powiedzialem o wszyskich ewentualnych kosztach i przeszlosci motorka, dlatego tak mało dostałem ;). Pozdro. no jak myslisz swiru, ile wziąłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi