swiruradom Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Do kolegi z Radomia: możemy jechać razem, będzie weselej. no ja mysle że sie po trasie bedziemy łączyć w wieksze grupy- ja mam nadzieje że ze 100licy bedzie jechało kilka osób :) MrMax nie kombinuj, dopchać też możesz!! no patrzcie jaka ta nasza "organizatorka" dowciapna z OKONKA do Krościenka jest jakieś 700 km +/- 50 ps. chyba to dobrze wróży CHUMOR SIE TRZYMA a to najważniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 wlasnie zeby nie pchac musze kombinowac :)zobaczymy... moze cos sprzedam to kasa bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Do kolegi z Radomia: możemy jechać razem, będzie weselej. no ja mysle że sie po trasie bedziemy łączyć w wieksze grupy- ja mam nadzieje że ze 100licy bedzie jechało kilka osób :) Widzę, że nie tylko ja tak kombinuję :) Już tak myślałem żeby MrMax jadąc z północy, wpadł po mnie, a potem razem po DrDredda do Łodzi i jazda na południe. Także Max kombinuj żeby sprzęt był sprawny. Ja zaraz pędzę do wulkanizacji bo oddałem koła do wyważenia :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 witam! pomysl organizacji takiego spotkania jest piekny :) tylko frekwencja jest kiepska,przeciez wg listy jest piec osob i chyba nie zabardzo ma takie spotkanie sens,tym bardzoej ze niektorzy maja kilkaset km.Moze warto sie wstrzymac z tym spotkaniem,dozbierac ludzi i wybrac jakis bardzoej przystepny termin( mi tez niestety nie pasuje ),zwazajac na to ze nasz kochany :-D :) kolega PGR robi w tym samym czasie zlota u siebie i tam beda conajmniej dwa-trzy GS co wedlug listy jest prawie 50 % :P .to tylko taka moja mala sugestia :P . Pozdrawiam!tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 puki co jeszcze nie wypowiedzieli sie wszyscy - co do terminu, jezeli nie bedzie więcej osób wiadomo ze nie dojdzie do skutku :) ale puki co czekamy - na reszte gs-owców niech sie wypowiedza na ten temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Imprezie kibicuję od początku, ale ja, niestety, nie dam rady.Trzymajcie się i oby wyszło! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Świru, dzieki za PW.Planuje wyjazd do PGR-a, ale moge spokojnie pozenić dwie imprezy :lol: Obie i tak sa za blisko (do Krościenka mam ze 200 km) to jeszcze może bym pojechał jakąś okrężną drogą?Prosze mnie zatem dopisac do listy. A czy mozna na terenie rozbic namiot? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Już tak myślałem żeby MrMax jadąc z północy' date=' wpadł po mnie, a potem razem po DrDredda do Łodzi i jazda na południe.[/quote'] ja tez tak to sobie wyobrazam :) a co do spania.. to mysle ze spokojnie damy rade i na czterech lozkach w 8osob.. w takim stanie ja sie nie bede ogladac kto lezy obok :) hehe.. jakby mozna bylo wziac znajomego to prawdopodobnie moglby pojechac jeszcze moj kolega na bandit 1200.. moze by tak podoklejac takim osobom "GS" :P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Hej ja niestety nie pokaze sie na imprezie bo egzaminy czekaja a z kasa tez ostatnio bardzo slabo....w kazdym razie suzi tesz potrzebuje trohe troski (czyt. klocki, plyn, opona ... ) = wiec czekaja mnie wydatki :/ zycze wam udanego spotkania!! i czekam oczywiscie na relacje :) P.S.: Swiru dzieki za PW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 uffffprzebrnąłem przez 7 stron wątku właśnie... Po pierwsze: Swiru THX za PW !!Po drugie: Astarte - jak się spotkamy to dostaniesz kopa chyba :), bo nic nie pisnęłaś w ogóle o tym wątku a ja ostatnio rzadko zaglądam na FWM i nic bym nie wiedział i mogła mi umknąć taka imprezka - nieładnie Astarte, nieładnie :) Po trzecie - już w temacie - 8-10 lipca nie mam planów, więc myślę, że mógłbym się pojawić i może jeszcze jakieś inne GSy ze mną...Ponieważ u mnie jest cięzko z planowaniem dalej niż na dzień jutrzejszy to trudno mi powiedzieć na 100%, ale na 99% mogę potwierdzić swoją obecność a jak już będziemy przy konkretach i zamawianiu miejsc to wtedy zdeklaruję sie na 100%. A na razie idę namawiac znajomych GSiarzy :PBo rozumiem, że moga przyjechać GSy niekoniecznie tylko z tego 4um ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 oczywiscie że tak - GSy zewsząd - ZAPRASZAMY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A czy mozna na terenie rozbic namiot?Myślę,że jak się zaopatrzysz w dwa piwka w barze, to Szeryf ci pozwoli rozłożyć jakiś namiocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Po drugie: Astarte - jak się spotkamy to dostaniesz kopa chyba :)' date=' bo nic nie pisnęłaś w ogóle o tym wątku a ja ostatnio rzadko zaglądam na FWM i nic bym nie wiedział i mogła mi umknąć taka imprezka - nieładnie Astarte, nieładnie :)[/quote'] :P Kurcze a już myślałam że uda mi się tak zrobić żebyś się nie dowiedział :) :P A tak naprawdę ja się z wątku wyłączyłam bo termin mi nie pasuje :? Ale dalej czytam bo może się coś zmieni jeszcze. Chociaż i tak prawie cały lipiec mam zajęty. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 no i potwierdzone ze... nie jade :|oddalem dzis moto do mechanika... bo cos Ja bolalo... odbior na okolice 13go lipca :Pkicha... nastepnym razem moze sie uda :P [byle bardziej w centrum PL :P] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Bry, Dzieki za PW. Wstepnie deklaruje sie na tak. Mysle ze w przeciagu 2-3 dni okresle sie na 100%. POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi