customer Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Witam czy to coś złego że z rury wydechowj poszło mi kilka iskier, a wręcz ogień! tak kilka razy po odpaleniu, a potem już było ok, nic sie nie działo. Możliwe że to od uzbieranej w tłumiku benzyny gdy długo nie mogłem odpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 czy to coś złego że z rury wydechowj poszło mi kilka iskier, a wręcz ogień! tak kilka razy po odpaleniu, a potem już było ok, nic sie nie działo. Możliwe że to od uzbieranej w tłumiku benzyny gdy długo nie mogłem odpalić? No masz racje. Ja mialem tak kilka razy, jak swieca byla lipna, przerywala. Nazbieralo sie beznzyny w tlumniku i ogniem strzelal :mrgreen: :mrgreen: , bylo fajnie, taki super widok byl jakby NOS dzialal :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 to ladnie musialo tej bezyny tam siedziec jak ogien widac bylo mimo bebechow w tlumiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 bebechów nie ma, jest bez wnętrzności, głośno i rasowo! Czekajcie na zdjęcia mojej jawyh@ to będzie dopiero zaskoczenie!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 to ladnie musialo tej bezyny tam siedziec jak ogien widac bylo mimo bebechow w tlumiku... No troche siedzialo. Ale wymienilem swiece i bylo git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi