Gość mefiu Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Zapraszam na moją stronę: www.motorowery.ir.plZnajdziecie tam wszystkie motorowery polskie - opisy, historia, zdjęcia, tuning, naprawa, forum, ogłoszenia kupię / sprzedam / zamienię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Mi stronka dziala i jest bardzo przejrzysta . Tylko zabraklo mi opisu MOTORYNKI 8) Napewno admin cos z tym w najblizszym czasie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 No stronka całkiem całkiem ;) Mam tylko pytanie... masz pozwolenie na zamieszczanie zdjęć z innych stron?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Strona niexle zrobiona al wypowiedzi na forum to porażka :] (oczywiście nie naszym ale tym od tej strony....) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Strona niexle zrobiona al wypowiedzi na forum to porażka :] (oczywiście nie naszym ale tym od tej strony....) A myslisz, ze momentami to u nas lepiej :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 evil: Brakuje Rometa Polo i 50ts1 to nie wybaczalne (co prawda nie różni się wiele od 50t1 ale zawsze można się do czegoś przyczepić :P):banghead:Pozdrawiam Filip :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Całkiem całkiem ta strona. Gratuluje!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Fajna strona, tylko że brakuje opisu rometa 750 i 760.Szkoda, że ich nie ma. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Fajna strona, tylko że brakuje opisu rometa 750 i 760.Szkoda, że ich nie ma. _________________K. Czajka No właśnie napisałem że brakuje rometa polo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 O!Małe przeoczenie. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi