maniek_7 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Kto dzisiaj ?Maniek ? Ty cały czas masz benzynę w baku... Ponieważ właśnie zmieniły mi się plany, więc mogę podjechać koło 20.30 do 2oo. I możemy gdzieś pobrykać. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Dobra :] Dzisiaj będę wieczorkiem w 2oo. W razie czego mam Twoją komore, chyba ze sie zmienila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Dobra :] Dzisiaj będę wieczorkiem w 2oo. W razie czego mam Twoją komore, chyba ze sie zmienila Już mi sie morda cieszy :D Dawno z szalonym Mańkiem nie latalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 U mnie się nic od dwóch lat nie zmieniło, oprócz moto i żony... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Kto jeszcze ma ochote polatac dzisiaj w Wawie i okolicach ? Nie za wolno, a raczej za szybko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Żony ????????????????????? Damian, A co ma piernik do wiatraka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Żony ????????????????????? A co?! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 A moze jutro jakos start ok 19 i..............wawa, moze chwilowa wycieczka na juwenalia.Nie latalem jeszcze z wami, ale moze by tak zebrac wieksza ekipe na porownywalnych maszynach, i jaaazda po wawie.Jestem chetny, i jestem za :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 A moze jutro jakos start ok 19 i..............wawa, moze chwilowa wycieczka na juwenalia.Nie latalem jeszcze z wami, ale moze by tak zebrac wieksza ekipe na porownywalnych maszynach, i jaaazda po wawie. Jestem chetny, i jestem za Nie wiem czy ktoś będzie tu zaglądał ale około 14 startuję na W-we, jak coś to sms 509414963 - chętnie z kimś polatam. ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 ide na 16 do promotora i z wielka checia wyładuje po tak milym spotkaniu energie poprzez katowanie matenke gazu wiec jak cos to gdzie jak i o ktorej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 ja wylatuje do wawy ok 19.30podaje tel 600 228 996 chetnie z kims posmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam wszystkich,może jutro ( tj. piątek) spotkamy się w 2oo - proponuję około 20.00 -20.30. Oczywiście w celu nakręcenia kolejnych kilometrów na nasze moto.Pozdrawiam. P.S. JUTRO PIĄTEK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 z tego co słyszalam to jutro w 2oo impreza dla skinheadów... :? pewnie wszyscy wybrali już jakieś "wyjścia awaryjne" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Witam wszystkich' date='może jutro ( tj. piątek) spotkamy się w 2oo - proponuję około 20.00 -20.30. Oczywiście w celu nakręcenia kolejnych kilometrów na nasze moto.Pozdrawiam. P.S. JUTRO PIĄTEK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote'] Bardzo chętnie lecz moja VFR czeka na servis gaziorów bo ostanio miałem z nimi kłopot... ten weekend odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Jeśli dziś wieczorkiem 2OO nawiedzą rubaszni skinheadzi to może w zastępstwie spotkamy się u bajkersów?? :P Adres pi razy drzwi: Racławicka ileś tam Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi