Lyku Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 mam poniacza 50 m-3 i chcem do niego zamontowac prędkosciomierz co mam zrobić?no oczywiscie poza kupnem prędkosciomierza?potrzebny jeszcze slimak jakis specjalny czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 No jasne ze slimak potrzebny, przeciez cos musi napedzac linke. Ciezka sprawa, nie widzialem piast do pony ze slimakiem wbudowanym. Mozesz wrzucic przednie kolo od stelli i wtedy problem zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Kup licznik od roweru i juz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ja jak mówi płocho mam w 1 motorku licznik rowerowy i dobrze ustawiony jest super ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jeśli chce zamonotwac licznik do motorynki bedziesz musiał naciąć w 3 miejscach piaste (szlifierką najlepiej), aby mozna było zamonotwac ślimaka. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Najlepiej jest zamontować licznik rowerowy tak jak mówi Plocho i Simak_Enduro. Przynajmniej jest bardziej dokładny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Tak jak juz chlopaki pisali zamontuj licznik od roweru najlatwiej i najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi