Lukasz01 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 To jak będzie prezentował się motocykl po malowaniu zależy od wyczucia i smaku właściciela oraz kunsztu wykonawcy. Łatwo w tym przypadku przedobrzyć i wtedy maszyna robi się odpustowa. Generalnie jeżeli aerograf jest dobrze pomyślany i wykonany to jestem jak najbardziej za. W naszych realiach niestety często biorą się za to kaszaniarze i motocykl (często po szlifie ) wygląda tak, że pożal się boże. To trochę tak jak z dodatkami aftermarketowymi kilka dobrze dobranych zdobi ale jak się kupuje po kolei "co tam mają w katalogu" to wychodzi wiejska choinka. PS Trajka na gaz - no nie myślałem , że są jakieś granice 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Miałem kiedyś na baku płomienie. Wzór tyle ograny, co klasyczny i wywodzący się ze starej wizji choppera w US. Uważam, że wyglądał ciekawie, był dobrze zrobiony i mnie się podobał. Teraz mam inny motocykl i nie planuję aerorgafu, ale może kiedyś na emeryturze znowu pomysł powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Wiocha czy nie, to jakby na to nie patrzeć, każdy zazwyczaj robi se aerograf, żeby ludzie go zauważali......i myśle, że takie malunki spełniają swoją rolę, potwierdzeniem tego jest własnie tem temat :) A z resztą jak już nie jedna osoba napisała o gustach się nie dyskutuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Widział naprwdę piękne pomalowane maszyny.Ja osobiście jak tylko uda się mnie trochę forsy uzbierać swoje moto także wypaćkam mocno i na jeden temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi