Engels Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Fakutycznie żeś się rozpisał... ;) Ale jak dla mnie ciekawie :mrgreen: BTW: Nie wiem jak wy, ale ja staram się zawsze podziękowac za ustapienie miejsca w korku albo ułatwienie wyprzedzania gdzies na trasie - myslę, że to powoduje, ze taka osoba chetniej ustapi po raz kolejny a moze i inne, które to zauważą tez kiedys ustapią... Zachęcam was do takiego zachowania... Moze jestem idealistą albo cuś... Też w miarę mozliwości się staram dziękować... Tylko czasem jak wyprzedzam całą serię i omijam puszki na centymetr to nie mam czasu ani możliwości... Ale ogólnie jak najbardziej, choćby tak jak Ty skinieniem głowy ;) Popieram, może fakytcznie trochę to zmieni nastawienie do NAS... Ja napisałem temat bo byłem wkurzony, ale tak ogólnie to jak później pisałem grzeczny jestem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 a bo to pierwszy taki przypadek ;) na mnie też trąbią jak jadę (w miarę) przepisowo ;)samochodziarzy trzebaby posadzić na dwa kółka to moze wtedy by zrozumieli jakie jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi