Mo-cher Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Był ktoś w tym mieście??Na moto oczywiście?Jak wspominacie podróż...Jakie wrażenia...Czy Moskwa nadaje się na MOTO?? POZDRAWIAM I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA WIEŚCI :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja ominąłem Moskwę będąc na rajdzie katyńskimi całe szczęście(bo znam ją z poprzednich lat), lało a ruchW-wa to maly pikuś (to co chlopaki mowili). Tak jak było za komuny pieszy i motocyklista to śmieć na drodze i nikt na nich nie zwraca uwagi.Kwestia czego szukasz i oczekujesz?Jazda na jeden dzień (tak jak pojachali chłopaki ) to calkowita pomyłka, na kilka dni lepiej poruszać się trolejbusem i metrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 organizuje wypraweLitwa - Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja (SantPetersburg)http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=24168 po niej mysle o Białoruś (Mińsk)-rosja (Moskwa), Ukraina (Kijów, Lwów). Czytalem artykuły w Swiecie Motocykli o Moskwie, jest super i droga z Minska do moskwy OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja chętnie wybrałbym się do Moskwy!!! Zawsze miałem takie marzenie... Sankt Petersburg też wchodzi w rachubę..Ale to wszystko dopiero w przyszłym roku... W tym roku byłem 2 razy na Litwie:http://www.vboyen.republika.pl/2006-Litwa.htmhttp://www.vboyen.republika.pl/2006-Litwa-2.htm Teraz jadę do Lwowa na Ukraine w długi weekend... 11-15.08.2006... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 organizuje wypraweLitwa - Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja (SantPetersburg)http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=24168po niej mysle o Białoruś (Mińsk)-rosja (Moskwa), Ukraina (Kijów, Lwów).Czytalem artykuły w Swiecie Motocykli o Moskwie, jest super i droga z Minska do moskwy OK Co sto metrów GAI z wyciągniętą ręką. A Moskwa ... Moskwa należy do najdroższych miast świata więc uważajcie.Przyznam że mnie tam by kijem nie zagonił. Ale raz już byłem i chwatit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Co sto metrów GAI z wyciągniętą ręką. A Moskwa ... Moskwa należy do najdroższych miast świata więc uważajcie.Przyznam że mnie tam by kijem nie zagonił. Ale raz już byłem i chwatit. WG rankingu Ridest Digest Moskwa jest najmniej przyjazna stolicą swiata :( Przybysze sa traktowani jak intruzi a jak zapytasz o droge to każdy mówi, ze nie wie...W sklepie zas potrafia podobno Cie opieprzyć jak chcesz coś kupić a jesteś niezdecydowany :evil: Czytałem dzisiaj w Wyborczej artykół...KOMUNA wiecznie żywa... :evil: Ale i tak kiedys pojade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 chcesz swoja dr jechac do moskwy :buttrock: swietny pomysł :icon_twisted: mało jest ludzi ktorzy na endurakach lataja po swiecie zwłaszcza takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Czesc!!!Mysle, ze tych wszystkich krytycznych komentarzy nie mozna sluchac... Ze niemili, opieprzaja, przejezdzaja itd. Trzeba pojechac i przekonac sie na wlasnej skórze...Ja jak na razie mam tylko zle doswiadczenie z Czechami, uwazam ich za malo kontaktowach... No ale to tylko dlatego, ze czeskie dziewczyny, po calej noc rozmow z nimi, zostawily nas biednych:)...Pozdr.Sosen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi