Klaus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Każy motocyklista - takie mam wrażenie zwie jakoś swoją maszynę.Ja na przykład swojego driftera nazwałem Łoś. Jestem ciekaw jak wy nazywacie swoje maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visNK Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ja może nie jestem oryginalna...po zakupie przechrzciłam "Suzi" na "Suczke" (bo ta nazwa bardziej oddaje moj charakter :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 polecam ten temat: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...1585&highlight= PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja na mojego mówię,pieszczotliwie oczywiście,"WREDOTA","MENDA"...bo taki własnie jest.Najwyrażniej maszynie to nie przeszkadza bo dalej jest jaka jest: uparta , zadziorna,wredna!! POZDRAWIAM> :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zobocz nie zauwaźyłem jakoś tematuA to se poczytam serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Nie ma sprawy, cieszę się,że mogłam pomóc:) Poczytaj, bo ktoś temat odświeżył w Piwie i dalej się rozwija:) PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi