miki660 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Już dawno dawno temu gdzies zgubił sie kluczyk do tego zamka, a nie wiem jak go zdemontowac. Myslalem ze to stary zamek i jakims innym kluczykiem go otworze ale niestety ... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mialem to samo w charcie - pozostalo rozwiercanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki660 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Jak rozwiercanie ??? To co ja już nie będę mógł innego zamka włożyć do swojej eci ? A pozatym nie ma innych mniej brutalnych sposobów... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Jak rozwiercanie ??? To co ja już nie będę mógł innego zamka włożyć do swojej eci ?Wiercisz zamek wiertelkiem 5 tak aby moc go wyjac puzniej srubokretem.Kupujesz nowy zamek i zakladasz - to wszystko ;)Przerabialem to juz raz i nie jest takie straszne jak wyglada. pozatym nie ma innych mniej brutalnych sposobów...Zawsze mozesz probowac innych kluczykow albo sie pobawic w macgyvera i spinka do wlosow otwozyc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi