Andon13 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Nawet zdjecia nie wyszly.....Nie mam zadnej fotki bo zje*** mi sie aparat. Ale zato moj plecaczek.... zreszta sami ocencie:http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Andon13, ale masz fajnego plecaczka ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 ... i fajne ma buciki ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 ... i fajne ma buciki dziękuję..... mi też się podobają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 o cholera 8O zaliczyłem ZONKa :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Andon13, ale masz fajnego plecaczka Mam dwa w jednym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 o cholera zaliczyłem ZONKa A co Cie aż tak zdziwiło :?: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 że... to TY ;) ;) ;) :) :) się zamotałem trochę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No mały czacik sie robi, ale jak temu zaradzić jak na M.B.S. było jak było. Ja chciałem kupic torbe na bak to powiedzieli mi, żebym jechał do sklepu do Gdyni ;) . Jedyne co mi się spodobało to to, że usłyszałem głos MT-01 :twisted: i popatrzyłem na pare motorków. P.S. Andon zazdroszcze ci plecaczka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 P.S. Andon zazdroszcze ci plecaczka Smile ;)))ty nie zazdroc tylko znajdz sobie swojego!! malo to plecaczkow chodzi ??!! ;) lato idzie!! PIEKNA pora roku... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 ty nie zazdroc tylko znajdz sobie swojego!! malo to plecaczkow chodzi ??!! to troche nie fer wobec plecaczkow........ :? Mnie akurat Andon13 na motor nie zrobil... Zaczelismy smigać znim miał 2oo. Prosze nie traktoeac plecaczków jak tani towar :twisted: .... to nie jest w porzadku... PROSZE NIE SZUFLADKUJCIE WSZYSTKIEGOPozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 to troche nie fer wobec plecaczkow........ Confused no dobrze... ;) nie to mialem na mysli... a malo to motocyklistow na tym swiecie ;))) plecaczki moga sobie przebierac ile wlezie ;) lepiej ??? :twisted: :) 8) pozdrawiam!stówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 powiedzmy, że lepiej ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 powiedzmy' date=' że lepiej[/quote'] czyli przy ewentualnym spotkaniu na zaspie nie ostane po glowie // ;) uffff.. ;)hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 czyli przy ewentualnym spotkaniu na zaspie nie ostane po glowie // uffff.. hahahahano co Ty :!: nie bije plci slabszej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi