cifer Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Tomek, z nieba mi spadasz z tym lotniskiem :-)Jezdze dopiero 2 tyg. i taka nauka naprawde sie przyda. ;) za pomysl !! Cifer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Jakbyśmy się nie zrozumieli - zapraszam na własnych maszynach, a co do TW to zobaczymy jak przeżyje Mamry Challenge. Jeżeli przeżyje - będzie można na niej pokopać ósemkę - promocja ;) Kibice w wieku dowolnym mile widziani :P kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 ja niestety nie zaliczam się jeszcze do grona kierowców moto, ale bardzo chętnie pouczestniczę! Może przynajmniej na coś się przydam! :P Pozdrawiam i wielkie ;) dla Tomka Kulika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Super !!! Wpadnę do marketu po kiełbasę :mrgreen: I przybywam :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Super !!! Wpadnę do marketu po kiełbasę :mrgreen: I przybywam :lol: Jak zapomnisz to pod bokiem jest Carefour 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Powitać, To naprawde nieslychane Tomku co robisz. Wielkie gratulacje za pomysl i przekraczanie barier, bo w dzisiejszych czasach trudno o ludzi, ktorzy robia kawal dobrej roboty dla innych i nie chca za to ani grosza. Swoja droga to trudno nawet o ludzi, ktorzy za ciezkie pieniadze zrobia cos dobrze :? Mam wielka nadzieje, ze uda mi sie przyjechac, ale musialbym do tego czasu kupic kask, kurtke i buty, a mam za soba zakup moto a przed soba jeszcze oplaty rejestracyjne pojazdu sprowadzonego zza granicy :cry: Jak nie na 2oo to na 2II lub 4oooo uda mi sie przybyc ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Ale ten przepis że trzeba mieć prawo jazdy można ominąć czy nie bardzo? :P Bo ja bym też się chciał podszkolić i mam wszystko co potrzeba (wdzianko i motorek) ale bez prawka jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Pomyślimy ;) Zobaczymy :P Bylebyś szczęśliwie dojechał... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xander Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Kulik,jak było na majówce?? 8) pomysł w deseczkę ;) podjedziempozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 A co kurde, tylko Wa-wa? Wrzućcie mi tu zaraz mapke, albo krótki opis, jak dojechać (tzn. wiem jak, tylko nie wiem którędy :lol: ) Do zo! Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 placyk znajdziesz na stronce szkoły Tomka a jak nie znasz Stolycy to tu masz plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 :banghead: Wielkie brawa dla Tomka za inicjatywe i udostępnienie terenu. Kurde szkoda że tak daleko. :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 placyk znajdziesz na stronce szkoły Tomka a jak nie znasz Stolycy to tu masz plan. dziekuje i do zobaczenia Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achili Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Witam,Tomek, pomysł jest trafiony w 10tkę :) . Z wielką radością postaram się zjawić i zaczerpnąć ze "studni wiedzy" tyle ile się da :lol: .Do spotkanka w gronie zapaleńców ;) Pozdrawiam ciepło wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Pomysł znakmity. Szkoda, że w tym czasie będę w drodze na mazury .... ech.... strasznie chętnie bym się pojawił ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi