Kleszcz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jeżeli masz prosta przednia felge to ten ruch gora dol prawdopodobnie wywolywany jest luzem na lagach z przodu... zachamuj przodem i poruszaj sprzentem przod tył.. obadasz czy jest luz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A moze wiecie czy to normalne ze kickstarter opada praktycznie samemu w czasie kopa albo jak kopiesz to nietrzeba uzywac sily Ja moją DT-ke odpale reka bez niczego...... czy to jest normalne?? Ja bym się tam cieszył jak moje suzuki by odpalało prawie same :DA nie zamartwiał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja bym się tam cieszył jak moje suzuki by odpalało prawie same A nie zamartwiał Twoja Suzuki tez mozna odpalic reka bez problemu (przynajmniej ja moglem) :lol: -Strasznie puka mi Przedni wahacz Luz na lozysku glowki ramy. Sprobuj to skrecic takimi srubami w okolicach gornej polki (polke pewnie bedziesz musial poluzowac). Jak masz chociaz maly luz to praca zawieszenie jest zdecydowanie gorsza i jak tak troche pojezdzisz lozyska szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zna ktoś jakis sklep internetowy z częściami do DT mx???Chodzi o częsci tuningowe.Najlepiej jakiś tani serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zna ktoś jakis sklep internetowy z częściami do DT mx??? Chodzi o częsci tuningowe. Najlepiej jakiś tani serwisW motorlandzie powinni miec cylinder do Dt tel. (22)8721818i w motopasji tez powinien byc tel. (22)8722122 . Takie zestawy kosztuja ok 320zl (nie mowie o pollini, albo athenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Powtarzam rocznik to 94!!!A moze zna ktoś jakieś Sklepy internetowe???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A moze zna ktoś jakieś Sklepy internetowe???!A nie potrafisz zadzwonic i zamowic przez telefon? NIe sadze zebys znalazl sklep (w Polsce) w ktorym nacisnalbys guzik i przyslaliby Ci cylinder. Pozatym przy kontakcie telefonicznym jest zawsze mniejsza mozliwosc jakiejs pomylki przy zamowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No tez racja ale narazie niebede nic kupował tylko chce obejzeć!!Jak uzbieram troche funduszy to zadzwonie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 a wiecie jakie sa dysze w gazniku w DTmx 94r :?: :?: Jaki wymiar :?: :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 www.kemot.pl tam maja cylinder tuningowy na pojemnosc 65 cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ma moze ktoś filmy lub fotki z DT-ką w akcji :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wiecie czy mozna zmienic przod od hondy mtx bo ona ma tarczowy z przodu???????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ostatnio wywaliłem wszystko z tłumika.(TO było trudne) i wstawiłem troche miejszą zębate do tylu. i motorek teraz ma piekny metaliczny dzwięk i jezdzi troszke szybciej 70-75km/h :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ostatnio wywaliłem wszystko z tłumika.(TO było trudne) i wstawiłem troche miejszą zębate do tylu. i motorek teraz ma piekny metaliczny dzwięk i jezdzi troszke szybciej 70-75km/h Gratulacje. A jak z przyspieszeniem? Oczules duze pogorszenie po zmianie zebatek? Wydech duzo dal? U mnie w Ts wybebeszenie wydechy dalo baaardzo duzo (nie wiem czy nie wiecej niz zestaw tuningowy na 70cc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 przyśpieszenie troszeczke lepzse ale prawie bez zmianNiewiesz gdzie sprzedają pierścienie (nominał) do dt 50mx?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi