miki660 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Może orientujecie się co może być przyczyną że w mojej Mz ecie nie ma kierunkowskazów (oprócz przedniego lewego). Sprawdzałem żarówki, wszystkie są dobre. Z przewodami co idą do kierunków tez się bawiłem, zamieniałem i nic. Jak by był walniety przerywacz to by chyba w ogóle nie było kierunkowskazów, a jednak jeden jest. Gdzie doszukiwac się przyczyny…? :?: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zobacz czy masa Ci sie nie odpiela.Potem miernik w lape i sprawdzasz po koleji jak daleko dochodzi prad.Najpierw z aku do przerywacza.Potem sprawdzasz przelacznik i w koncu czy napiecie dochodzi do poszczegolnych kierunkow.Jesli dochodzi to sprawszasz masy, jesli nie to z pomoca miernika wyeliminujesz wadliwy elemet.Zobacz tez czy zarowki maja styk (u mnie raz byla tak zasniedziala oprawka, ze pomimo sprawnej instalacji i nowej zarowki nie swiecilo. Po przeczyszczeniu wrocilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi