Spec Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Chciałbym sie zapytać was ile taki ogar z silnikiem charta może wyciągnąć około bo mam okazje kupić i tak z ciekawości pytam jak macie coś do powiedzenia jeszcze zalety wady czy cos innego to bardzo prosze ;)Z góry dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no wiec:rama nie jest od tego silnika, motor nie zostal pod niego zbudowany, nie wiem jak sie jezdzic bedzie i jaka jest jakosc zamocowania, filtr powietrza itp, z tego co wiem do chart ma dosc dobry silnik, ma 2,8 KM, przy czym ogar mial 2,0, ogar jest o 16 kg lzejszy od hartam wiec mysle ze kopa moze miec ladnego, ale.....jesli to taki patenciarz, to tez watpie zeby to bylo w dobrym stanie i wogole...ale sam ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Bo niewiem jak to sie moglo przytrafić ale jest akurat taki też ogar w mojej miejscowości (40 tys ludzi) i on tez ma taki silnik i normalnie jeździ pare razy go widziałem a tak wogule to nie jest aż tak strasznie (nie to jak motorynka z silnikiem wsk czy komar z silnikiem mz )to jest dopiero przesada myśle że będzie spoko ale chiałem sie jeszcze poradzić bo ja się zabardzo nieznam http://img15.allegro.pl/photos/oryginal/48...483396/48339614 to jest wlasnie ten ogar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a za ile chcesz go kupić i czy ma papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 dokładnie dowiedz sie przede wszystkim czy ma papiery !Kradzionym sprzętom mowimy stanowcze NIE !! Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Bo niewiem jak to sie moglo przytrafić ale jest akurat taki też ogar w mojej miejscowości (40 tys ludzi) i on tez ma taki silnik i normalnie jeździ pare razy go widziałem a tak wogule to nie jest aż tak strasznie (nie to jak motorynka z silnikiem wsk czy komar z silnikiem mz )to jest dopiero przesada myśle że będzie spoko ale chiałem sie jeszcze poradzić bo ja się zabardzo nieznam http://img15.allegro.pl/photos/oryginal/48...483396/48339614 to jest wlasnie ten ogar to nie jest ogar, tylko jego poprzednik 50-t-1, chociaz bak moze byc od ogara - nalepka ogarowa i inny odcien lakieru,w sumie z tego co wiem teraz, silnik to nomalna czesc zamienna, wiec moze byc legalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tak motor nie jest kradziony był juz rejstrowany na tym silniku ma białe tablice daje 450zł + 50zł przewóz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 rama ogara nie jest dla tego silnika ,przednia zawiecha to juz wogole porazka ,lepiej kupic calego charta ,przynajmniej ladnie wyglada i nie prowadzi sie jak rower z silnikiem na lagach z plastiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 rama ogara nie jest dla tego silnika ' date='przednia zawiecha to juz wogole porazka ,lepiej kupic calego charta ,przynajmniej ladnie wyglada i nie prowadzi sie jak rower z silnikiem na lagach z plastiku...[/quote']I na dodatek cena nie jest jakas atrakcyjna. Pozatym sprzet ma pewnie przebijane numery na silniku, bo nie sadze zeby sprzedajacy robil przeglad z bieżącym silnikiem (od charta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 To ja powiem coś na przeciw wy powiecie pewnie rób jak uważasz ale jest taki ogar u mnie w miejścowości i jeździ bardzo dobrze do tego ja mam problemy ze znalezieniem odpowiedniego moto w takiej cenie bo co dostane za 650zł żeby charta znaleść to trzeba miec około 1000zł bo teraz coś ludziom odbiło i tyle wołają wiem ze i sa te po 600 ale to taki procent 1 na 100 i co tu zrobić ? No powiedzcie sami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ten silnik ma tylko 2,8 KM na szosie nie ma bata zeby cos zrobil z ramą nie osłabi jej ani nic ja dobrze wiem co muwie wlozylem silnik jawki (jawa 223) 2 KM do ramy motorynki motorku nie oszczedzam i narazie nie widze jakis uszkodzen wyniknietych z za duzej mocy silnika albo cos takiego jedynie robia mi sie luzy na mocowaniach silnika i musze ciagle sruby dokrecac ale to normalne jak sie jezdzi po polu. psuło by sie jak by były durze luzy i wtedy przy ostrym dodawaniu gazu na 1 biegu mozna cos uszkodzic łozyska silnika albo łańcuch, ramy są naprawde twarde i duzo wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Moim zdanime ten kawałek mocy dużo nie wniesie a tak wogule to z czasem można wymienic amorki na lepsze :roll:jescze foto silnika http://img15.allegro.pl/photos/oryginal/48...3396/48339614_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Z tego co wiem był to prototyp silnika stosowany w tych ramach a chwile pózniej stworzono charta 210 O ile sie nie myle Jest to dokładniej Chart E20 kolega ma takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A masz może jakąś fotke tego charta e20 bo mi jakos trudno w to uwierzyc ja myśle ze to jest ogar 200 lub ten t-51 a o 20 sczerze nigdy nie słyszałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To ja powiem coś na przeciw wy powiecie pewnie rób jak uważasz ale jest taki ogar u mnie w miejścowości i jeździ bardzo dobrze do tego ja mam problemy ze znalezieniem odpowiedniego moto w takiej cenie bo co dostane za 650zł żeby charta znaleść to trzeba miec około 1000zł bo teraz coś ludziom odbiło i tyle wołają wiem ze i sa te po 600 ale to taki procent 1 na 100 i co tu zrobić ? No powiedzcie sami ...Kup Jawke ;) . Sprzet duzo sprawniejszy od Ogarow czy Komarow. Jak bedzie za malo mocy to z tego silnika spokojnie wycisniesz 4km a wtedy naprawde juz fajnie lata (sam mam jawke skuter z cylindrem 60cc i przerobkami w silniku-moze na sprzedaz :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi