marco Opublikowano 17 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2003 :) Czy ktoś z posiadaczy Kawasaki ZXR7R może mi odczytać i podać numer zielonego koloru tego sprzętu.Może ktoś też wie gdzie szukać tej informacji.Będe wdzięczny za pomoc! :lol: :lol: pozdrawiam Marco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a!ntek Opublikowano 17 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2003 Cze! Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak ZXR7R, tylko ZX7R ew. ZX7RR! Napisz dokładnie o co Ci chodzi, do tego który rocznik itp. a postaram się dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 17 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2003 albo ZXR750R ... ale to starsze (poprzednik).Każdy z nich jest extremanie twardym kurestwem z zajebistymi własnościami jezdnymi, stabilne, wściekłe i z super hamulcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 :oops: chodzi mi o Kawasaki zx7r rok 98 :oops: wydaje mi się ale nie chce się znów pomylić że odpoczątku produkcji tego modelu ten zielony kolor był zawsze ten sam. :?: :idea: :arrow: kod koloru powiniem być umieszczony na ramie chyba gdzieś pod siedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 firma lakiernicza SPIES HECKER (jakoś tak to sie pisze) zaopatruje odbiorców swoich produktów w szablony kolorów do motocykli. Wg tych szablonów wynika, że firma Kawasaki stosowała do tej pory tylko dwa odcienie koloru zielonego (+ ziel. metalik dla ZX12R). Różnica w sztucznym świetle niewielka. Jeden lekko ciemniejszy od drugoego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi