karzeł Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 widocznie obnizyli troche cene, bo kiedyś jak byłem na stronie tego moto to pisali że kosztuje 150 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Czegoś nie rozumiem gość sprzedaje motocykl za 99 000 zł' date=' a nówkę można kupić za 27 000$ czyli ok 85 000 zł. O so chozi ........... :?: :?: :?:[/quote'] Chodzi o to ze 27 tys $ to kosztuje w stanach a nie Polsce a ten chyba juz stoi w Polsce. ludzie sa wygodni i nie kazdemu chce sie jechac do USA zeby zaoszczedzic 10 tys PLN A wracajac do tematu to ogladalem takie cudo na zywo i faktycznie warto by miec cos takiego w swojej kolekcji, ale do takiej codzinennej jazdy rekreacyjnej to sie srednio nadaje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Widzę, że Ryży zaczaił klimat i wie o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a gdzie ma kopniak???? ;) ładna,droga,niedostępna.... mam "dziwne" skojarzenie... hi hi hi Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Widziałem to coś wczoraj na żywo i powiem wam ,że nie zrobiło na mnie wrażenia.O gustach sie nie dyskutuje ale MOIM ZDANIEM pojazdy kosmiczne mają miejsce na orbicie albo i dalej.A tak poważnie to nie wieje od niej klimatem w takim stopniu jak od normalnych motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi