nika Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 no własnie :? :?: gasgas SM250-2T czy gasgas 450Fse-4Tróznica w cenie nowego niewielka (1000e+VAT)250 niższa masa 101kg moc ok 50kucy450 masa 105,4t wtrysk paliwa i rozruchol :twisted:2 suwowe silniki sprawdzone a własnie 450 nowa konstrukcja z 2004 roku po poprawie korzenie w starej 400??wiadomo 2t wściekły itp wymiana tłoka i cylindra z pierdołami w cenie promocyjnej ale czesta+drogi olej do mieszanki :? wszystko przemawia za 4t (poza ceną :buttrock: ) ale przeraża mnie skomplikowanie silnika :flesje: obydwa motocykle beda używana do jazdy po mieście bardzo siekłej i napewno nie z przepisami ewentulanie traski do 150-200 kilosówmiał ktoś z was do czynienia z wściekłymi supermoto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam JA generalnie wzial bym 4T z przelotowym wydechem to dzwiek ma poprostu bajka :buttrock: i w sumie miejsza awaryjnosc silnia... A silnik zawsze mozna poznac :flesje:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 wiadomo że brać 4T. do supermoto dwusuwy słabo sie nadają. a jeśli kupujesz nowy motocykl w salonie to skomplikowany silnik chyba nie ma znaczenia bo i tak wszystko ci będą robić w autoryzowanym serwisie :buttrock:chociaż z drugiej strony to silnik 450cc to nowa konstrukcja i myśle że nie jest pozbawiona wad zwłaszcza przy takich innowacyjnych rozwiązaniach jak wtrysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A ja bym wzial 2T. Mam sentyment do tych maszyn. Te niezapomniane, zarwane noce nad tymi sprzetami :flesje:, ale co tam. Mysle ze potrafia sie odwdzieczyc :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A ja bym wzial 2T. Mam sentyment do tych maszyn. Te niezapomniane' date=' zarwane noce nad tymi sprzetami , ale co tam. Mysle ze potrafia sie odwdzieczyc [/quote']ja też dużo bardziej wole 2T ale jednak do supermoto wygodniejsze będzie 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja ci polecam tylko i wylocznie 4t , 2t sie w supermoto nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 4T, bo tak jak napisałeś olej drogi do mieszanki ;] A że motocykl droższy to sie nie martw, wszystko Ci sie zwróci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi