maddog26 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 moja teoria: lepiej sobie poprawic humor i posmigac niz lezec , ogolnie jest to znane ,ze pacjent zadowolony zdrowieje szybciej;))hehehale jak zdrowo złapie to pepiej siedziec i poczekac. ja w zimie pojezdzilem troche i nic a ost wyciagnałem starego komara i jakies 4 km w czapeczce i zatoki mnie złapały ,.nie ma reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Podziwiam wszystkich jeżdżących chorych :wink: , ja jak jestem przeziębiona, albo co gorsza mam gorączkę, to głowa mnie napierdziela, że by tylko urwać, oczy bez przerwy zachodzą mgłą albo łzami, antybiotyk i do łóżka. Fatal kompletny, ale na całe szczęście bardzo żadko mi się zdarza.Gratulacje dla twardzieli :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi