sql Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 witam,ostatnio zrobiłem coś takiego dla siebie i znajomych:http://moto.streetfighters.plw sumie to nie przeszkadza mi ilość osób, więc jeśli macie ochotę, to zapraszam.oczywiście 100% non-profit w każdym możliwym sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Link nie działa .... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 działa!może trafiłeś akurat na awarię łącza (PAGI)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Działa :!: Pomysł mi się podoba ogólnie. Może z tego wyrosną całkiem niezła baza... Ty jesteś autorem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Działa :!:mówiłem :buttrock:. Pomysł mi się podoba ogólnie. Może z tego wyrosną całkiem niezła baza...danke. jak będę miał chwilkę' date=' to rozwinę, bo mam kilka nowych pomyśłów.ale to po sesji. Ty jesteś autorem :?:ja - od początku do końca :flesje:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Widze że już jestem zarejestroiwany wbije sie tam jutro bo dzis juz wychodze na SBW czyli szlakiem wroclawskich barów (sorry za zrobienie smaka) :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Pomysł niezły ale trochę niedopracowany ten serwis. Np. nie wziąłeś pod uwagę że ktoś nie sprzedał jeszcze i może nie zamierza sprzedac motocykla ktory wlasnie wpisuje do bazy... Warto byłoby to poprawi chyba że ma to by archiwum własnych motocykli a nie stan terazniejszy...PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Np. nie wziąłeś pod uwagę że ktoś nie sprzedał jeszcze i może nie zamierza sprzedac motocykla ktory wlasnie wpisuje do bazy... Warto byłoby to poprawi chyba że ma to by archiwum własnych motocykli a nie stan terazniejszy...czemu tak sądzisz?jak nie wklepiej daty sprzedaży, to się nigdzie nie ukaże, prawda?jak wklepiesz datę sprzedaży, to wpis robi się "srebrny" i oznacza, że moto jest sprzedane.wpp. jest "teraźniejsze" - nie rozumiem w czym dokładnie problem.(w czym?)serwis jest właśnie do prowadzenia BIEŻĄCYCH motocykli.funkcja archiwalna jest tylko dodatkiem na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Chodzi mi o pole w ktorym sie wpisuje przebieg przy sprzedazy a jesli nie sprzedajesz :?: 8) Chyba czaje ze trzeba tam wpisac po porstu przebieg ale nie jest to intuicyjnie skonstruowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Chodzi mi o pole w ktorym sie wpisuje przebieg przy sprzedazy a jesli nie sprzedajesz :?:to nie wpisujesz nic.proste, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A jesli chcesz podac aktualny przebieg :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A jesli chcesz podac aktualny przebieg :?:jeśli tak bez okazji, to robisz sobie czekpointa.jeśli z okazją, to za aktualny przyjmowany jest ostatni wpis w czymkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Chcę się zarejestrować jako Dominik Szymański i pokazać jak robiłem Dukę przez kilka lat, ale system mi odpowiada, że "podano nieprawidłową nazwę użytkownika".Czyli co?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Chcę się zarejestrować jako Dominik Szymański i pokazać jak robiłem Dukę przez kilka lat' date=' ale system mi odpowiada, że "podano nieprawidłową nazwę użytkownika".Czyli co?[/quote']czyli w loginie nie może być spacji.zaraz potem masz IMIE i NAZWISKO i tam sobie to wpisz.a login wymyśl wymyślony ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 sql widze, że czeka Cię tu ciężka robota przy nas ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi