andrzejtomecki Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 a co do samego zlotu to bylo fajnie :twisted: kurde, myslalem ze parada zaczyna sie o 14 :x i jechalem w tym najwiekszym deszczu na moto :roll: :roll: a potem sie zrobila pogoda i sama parada, jak i konkursy byly fajne :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jak było :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jak było :?: 8) Jak zwykle... ch*jowo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Czyli po staremu :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 ee tam, mi sie tam podobalo... troche z poczatku pogoda byla nie teges ale potem wporzo, wypilem 2 browary, poogladalem konkursy, zjadlem kielbase :mrgreen: tylko troche zimno bylo i zmylem sie przed nocna niespodzianka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jak było :?: 8) Jak zwykle... ch*jowo :twisted:Bo trzeba zostac do poznego wieczora i zobaczyc co sie dzieje w nocy a nie przyjezdzac na godzinke popoludniu.A kto zostal do poznych godzin napewno nie zalowal,dzialo sie oj dzialo :twisted: Powiem tylko ze striptizerke na sile sciagano ze sceny bo tak sie jej spodobalo ze nie miala zamiaru przestac.I na sam koniec jakis koles Calibra spalil gumy do wystrzalu a w slad za nim poszedl Polonez.Oczywiscie Dziki z Ligi Dusz dawal ostro czadu az do polnocy. :) Ludzieeeeeeeee!!!! Najlepsze rzeczy dzieja sie w nocy ale wiekszosc sie zmywa przed zapadnieciem zmroku a potem bzdury wypisuja ze bylo ch*jowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Oczywiscie mój przedmówca ma całkowitą racjęna zlot przyjeżdza sie ....18-sta, 19-sta......... w nocy jest najzabawniej, rozmowy, jazdy, rozrywki mniej lub bardziej na poziomie :) I trzeba stać blisko ogniska bo jeszcze nie ma ciepłych nocy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Co prawda to prawda jeszcze ani razu nie żałowałem że zostałem na noc... A impreza w Wapiennicy miała swój specyficzny klimat, przynajmniej kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 mam film z tego zlotu ... trwa 40 minut, calkiem spoko jest, tylo nie mam go gdzie umiescic na serwie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi