Yogi Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 nie myslales zeby cos zrobic z tym tylnim chlapaczem? pierwsza rzecza jaka zrobilem bylo pozbycie sie tego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zajc - nadal dekoracja :lol: (serwis musze zrobić, a wiadomka, szewc w dziurawych butach chodzi). Yogi - myślę, myślę o tym, ale musze wyciąć kawałek ramy, coby zrobić ładnie wyglądajacy zaduperk. I tu mam dylemat moralny - rok temu doprowadziłem tę ramę do stanu fabrycznego po bestialskim traktowaniu przez policję i teraz... znów cięcie...? Co prawda tylko jakieś 10 cm ostatniego fragmentu ramy, ale zawsze to operacja nieodwracalna...Aczkolwiek coraz bardziej jestem za ostrym cięciem w stylu "temu zadupkowi mówimy nie" :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 rame trzeba obciac, bo tenz zadupek wszystko psuje! popatrz na fotki mojego sprzeta Z i BEZ chlapacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dominik :puchar: :lapagora: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi