MarianKa Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 I bardzo dobrze. Mnie się też ten fioletowy wydawał lepszy. A rocznik to nie wszystko. Zbyha jest parę lat młodszy od mojego, a chce się zamienić :buttrock: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Czolem! U, ale wtopa :buttrock:.Nie spojrzalem na daty poprzednich postow, a poza tym ciekawe, ze koles jeszcze nie usunal aukcji z allegro :|. Enylej, to moje gratulacje ;). Powiedz tylko (jesli to nie tajemnica) ile Cie cala zabawa wyjdzie - bede mogl porownac z tym co wyliczylem :). No a fakt - rocznik to nie wszystko, ale ten GS, ktorego zapodalem ma oryginalny lakier :(. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Powitać, Dlugo nic w tym temacie, ale dopiero dzisiaj po wielu dniach oczekiwan i latania po urzedach i innych, zarejestrowalem swoja Suzi :) Na prosbe Zbycha podam ile mnie co wynioslo, ale nie pukajcie sie w glowy, bo i tak jestem zadowolony mimo, ze moto jest z '92 rocznika :oops: 1. Cena moto: 5600zl2. Transport (po kolezensku): 200zl3. Przeglad w warsztacie: 650zl (regulacja i synchro gaznikow, regulacja zaworow, wymiana wszystkich plynow i filtrow, wymiana kabli wysokiego napiecia, smarowanie i czyszczenie lancucha, zmiana i wywazanie opon, smarowanie linek, kontrola lancucha rozrzadu, wymiana oleju w lagach wraz z uszczelniaczami)4. Opony Pirelli Demon: 640zl5. Tlumaczenie dokumentow: 180zl (wiecej stron do tlumaczenia w briefie, bo suzi byla odblokowywana)6. Rejestracja: 630zl7. VAT: 150zl8. Rozszerzone badanie techiczne: 116zl9. OC: 79zl Chyba o niczym nie zapomnialem, ale wyszlo ok 8300zl :cry: Troche sie przeliczylem, ale kazdy kto widzi Suzi (nawet mechanik) nie wierza ze jest z '92 roku. I to mnie cieszy najbardziej, bo nnawet na przegladzie nie musialem niczego szczegolnego wymieniac:) Mam nadzieje, ze bedzie mi sluzyc dlugo i bezawaryjnie a ja sie juz nia zaopiekuje w miare mozliwosci :( Zdjecia wrzuce jak tylko wyjade nia w jakies sensowne miejsce i bedzie ladna pogoda. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Na moje to zmień serwis.... najlepiej na własny garaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Powitać, Szczerze powiedziawszy to trafilem do pierwszego lepszego, a raczej do pierwszego blizszego. Nie wiem czy to duzo strasznie wyszlo, bo wczesniej nie mialem kontaktu z serwisami motocyklowymi. Jesli znacie jakies dobre warsztaty i niedrogie w Wawie lub najblizszej okolicy to wrzucajcie prosze. Najlepiej wraz z przyblizona cena takiego przegladu jaki ja wykonalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ja tam nie wiem jakie ceny są serwisów w wawie ale z tego co napisałeś koszt użytych materiałów w larsonie to max 250 pln + 50 wyważenie kół roboty na 2h, 175/h - chciałbym tyle zarabiać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi