korzyb Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 mam pytanie do MZ-kowiczów. Ile sie leje oleju do amortyzatorów na przod i tyl (DOKLADNIE)!! Z GÓRY DZIEKUJE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Przod: 230 ccm na kazda lage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 230 ale pozwalaja zwiekszyc az o 50ml - ja lale zawsze po 250 na golen, a jesli chodzi o tył to nalej do pelna te rurki w ktorych chodzi tłoczek i najlepej wlej olej silnikowy np LUX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Tak jak koledzy napisali, 230 na przód i do pełna w tylne. Mi do pełna weszło 70ml w tylne. Przód mixol i hopil 50/50 tył tylko mixolem zalalem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ja u siebie na przod zalalem po 230 oleju hudraulicznego (z niczym nie mieszalem) na poczatku byly przerazliwie twarde ale po przejechaniu okolo 100 km w tym z 10 po wertepach ulozyly sie i jest miod-malinka :) PozdraviamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zielony Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A przypadkiem tylne nie są nierozbieralne ?Jeżeli się myle to prosze o szybkie wyprowadzenie z błedu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wszystko jest rozbieralne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amortyzatory tylne w MZ tez :buttrock: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Podklejam się pod ten temat. ILE OLEJU DO AMORKÓW JAWA 350 TS. W necie nie znalazłem. A w instruckji obsługi nie ma. Stary zlałem i nie przyszło mi do głowy żeby zmierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi