mrymek Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Rzeczywiście ładna. Jestem pełen podziwu :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A tak z czystej ciekawości takie moto w jakich cenach chodzą ok 85 DT lub MTX 125 :?: Wiem ,że różne ceny ale np napiszcie ile daliście za takie bardziej podstażałe roczniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego w szafajcari sa tak zadbane motory?? nie ma chyba 2 takiego kraju, to sie chla laczy ze szfajcarska precyzia, ich bankamii zegarkami :] choc moto jest Made In Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jajo a ty kupiłeś moto ze Szwajcari :?: Był odblokowany :?: Ile dałeś i ile kosztowła rejestracja :?: Bo bliżej końca maja mam zaplanowanego KMX ze Szwajcari i może też sie będe miał czym pochwalić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A jak myslisz :) czy w takim stanie i z takiego roku dostal bym takim motocykl w polsce??Niee wiem tak do konca czy bylo odblokowany ale kreci sie ponad 7,5 tys wiecej niee dawalem tzn 8 mialem przez moment w lesie :) szanuje motorek;] Only Castrol r2 +98( czy ktos wie jaka byla bezyna w 85 roku in switzland??:D bo niee wiem czy 98 niee jest za "mocna"Jeszcze go niee rejestrowalem ale mam wszystko co trzeba ;) nawet juz przetlumaczony brif przez przysieglego tlumacza :) dalem 2800 wlasnie z tym tlumaczeniem i zrobionym przegladem niee wiem czy to malo czy to duzo ale jak zobaczylem stan silnika i orginalny lakier to wystarczylo zebym dlugo sie niee zastanawial, mial orginalne naklejki nawet na plastikach:)przejechane ponad 1500km ale w to chyba niee uwierze ;] Jak myslice duzo dalem?? za ile moge w takim stanie sprzedac taki motorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Moto godne podziwu tylko pogratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 1500km Zwazywszy na stan wszystko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ja bym to postawil w pokoju goscinnym, niech stoi dla potomnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No ale duzo dalem?? i za ile moglbym sprzedac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No ale duzo dalem?? i za ile moglbym sprzedac??Jezeli ma 1500km i silniczek ladnie cyka to motor jest praktycznie nowka (ledwo dotarty), takze sam sobie na pytanie odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ja bym to postawil w pokoju goscinnym, niech stoi dla potomnych Nom poczekać takie 50 latek i sprzedać za 2000% procent wartości co tera ją kupiłeś kupiłeś. Ja tak robie tzn. nie motór planuje sprzedać ale dysk twardy z 83' roku mam, 40mb jedne z pierszych co wychodziły pod kabel IDE - w stanie jak ze sklepu i działający!! Poczekam jeszcze 50 lat i zarobie na tym fortune mówie wam!! ;):):D:D:D:D:D:D taa pomażyć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A moze ktos z was chce kupic Kask hitlerowski z drugiej wojny swiatowej :):) mam na stanie ;):) Fajnie sie w nim jezdzi kiedys na motorynce w nim smigalem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hormon moze pomyslisz ze jestem ekhm...Downem :) ale jak mozesz to przeslij fotki tego kasku i jaka cena?! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi