olej-bc Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 RZeczywiście :] :oops: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a jeżdze juz 5 lat... Ja śmigam juz na moto 8-smy roczek,a mimo to nie mam się za jakiegoś kozaczka. Nawionołem w życiu już paredziesiąt tysięcy kilometrów a mimo to nie staram się komuś doradzać w sprawach w których mam tylko wiedze teoretyczną. Ja np. chętnie wypowiadam sie na temat motorowerów, ale wiedza którą posiadam na temat motocykli sportowych jest typowo teoretyczna. Raczej nie wdaje się własnie w takie dyskusje poniewaz dobrze wiem ze moja wiedza na ten temat jest tylko teorią nie potwierdzoną w praktyce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 hejka Widze że jednak dalej rozpętałem tą dyskusję. skończmy na tym że piszmy co chcemy na forum ale porady nich dają Ci którzy w danym temacie maja coś do powiedzenia i mają praktykę a domysły Ci którzy chcą coś napisać ale tylko słyszeli o tym. po co mamy się sprzeczać i przygadywać jeden drugiemu, kto niby więcej wie. Cenne są każde słowa łącznie z domysłami oraz krytyką. A dzięki krytyce można dojść czasem do tego, że faktycznie może coś kidedyś robiliśmy źle... I niech tak już zostanie. temat był o Kawasaki zx7r i jak co to piszmy o opini na jej temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 pasja do motrów to jedno a dzielenie się domysłami i wiedzą teoretyczna to drugie... wszystko OK jeśli ktoś pisze że złyszał... czytał... albo podobno jest tak i tak... gorzej gdy ktoś swoje wymysły, domysły i plotki z bliżej nieokreślonych źródeł stara sie wcisnąć wszystkim jako jedyną słuszną prawdeTo jest najzwyklejsze w świecie wprowadzanie ludzi w błąd. Nie wiesz napewno to sie nie odzywaj... lepiej żadziej błysnąć wiedzą niż w każdym temacie popisywać sie niewiedzą i brakiem pojęcia o poruszanych sprawach. Zastanówcie sie- przykłdowo ktoś chce nauczyć sie jeździć na kole... zadaje pytanie i czy chciałby żeby doradzał mu np. fachowiec, który tak naprawde ma 15 lat(bez urazy dla 15sto latków), w życiu jeździł 3ema skuterami(łacznie robiąc nimi 5 000km), koło podnosi na 30cm i przejeżdża pół metra ale duzó słyszał, sporo czytał i widział pare filmów. Co z tego że w teorii moze mięc w głowie wszelkie rady róznych ludzi skoro sam nie potrafi ich odnieść do żeczywistości i podzielić sie sensownymi wnioskami. Teoria to podstawa która musi być poparta jeszcze bogatszą praktyką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Spoko Spidi... Wszystko już rozumiem i zrozumiałem ze nie zrobie tak juz nigdy. Na początku nie wiedziałem za bardzo oco wam chodzi ale teraz spoko. Temat mamy skończony bez uraz i tak jak już mówił wcześniej Kriso ("respekt" dla niego) poruszmy na nowo temat ZX-7R. Ja oczywiscie moje kometarze ogranicze i poczytam co wy wypisujecie ;) ;) Teraz pozdrawiam wszystkich i SORY POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi