Gość marg12 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ROSSI JEST NAJLEPSZY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 ROSSI JEST NAJLEPSZY !!! Do czasu 8) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 ROSSI JEST NAJLEPSZY !!! Do czasu 8) ... Az odejdzie. Normalna kolej rzeczy.A dopoki jest - to jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Bry, Mysle ze jutro bedzie ciekawie. W czasie kwalifikacji tracilem juz nadzieje, ze Rossi do wyscigu ruszy z 1. miejsca. Jakos strasznie szeroko wychodzi ostatniego zakretu. Ale jednak znow pokazal, kto jest prawdziwym debesciakiem ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Piękny wyścig ;) Co prawda i Gibernau i Rossi zaspali nieco na starcie, ale końcówka należała już tylko do nich... wygrał lepszy ;)5 czerwca GP Włoch, będzie się działo ;) :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 najlepiej pokazali colinowi, ze chyba nie to podworko dla niego ;) ale koncowka pieeeeeekna, choc nie bylo walki do ostatniej kropli krwi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 ja niestety nie miałem mozliwosci oglądania wyscigu całego, widziałem tylko początek, i pytanko: kto był na podium i na jakim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Podobało mi się ja Gibernau z 5 pozycji ścigał czołówkę... Koleś naprawdę potrafi szybko jeździći, pokazał, że jest no. 2 ;) w motoGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wros Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 nie bede oceniał ani Sete ani Rossi'ego ponieważ nie dosięgam im do kostek dlatego też nie bede "najezdzał" ani na jednego ani na drugiego...wydaje mi sie tylko że błąd leży po obu stronachale to moje odczucie ...wyścig naprawde bardzo ładny a ostatnie okrążenie to majstersztyk w dziedzinie widowiskowości... pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Pierwszy raz od jakiegoś czasu więcej walki było w 250 i motoGP niż w 125 gdzie zawsze dużo zmian. Ładna walka R-G, ale i ostatnie okrązenie Pedrosa - De Puniet konkret! Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ryży dzieki, Rossi łądnie odrobił, na początku był 6, ale sete tez miata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi