rozek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 rozek-a MBX to ścigacz? :roll: to nie jest golas? :) jak nie jak tak ?? toc siedzi owiewka :lol: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Siema dziki!! dawnoooooooooooooooooo mnie tu nie było ( może to i dobrze) więc do rzeczy mam do sprzedania Suzuki rg 125 zarejestrowane na 50 jeśli Cie to interesuje to bedziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ja tam wolałbym kupić yamahe rd 80 lc lub mx,lc jest mocniejsza,albo hondne mbx.80cc pojemności śmigają spokojnie ponad 100(odblokowane) więc wytniesz na nich spokojnie niejednego super-ściga 50cc,one ładnie wyglądają,szkoda tylko że takie słabe.Ale wybór należy do ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam. Masz może zdjęcie tej suzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie wiem czy warto kupować ścigacza na nasz polskie drogi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No oczywiście, że się nie opłaca, bo enduro 50, mają podobne przyspieszenia i prędkości maxymalne, a ścigiem nie zaorasz łąki i przez rzeke sie nie przebijesz... ;) Muszę powiedzieć, że 80 to już całkiem nieźle sie zbiera (w porównaniu z 50) a jak kumplowi odpadl (sam z siebie) wydech w sendzie, to calkiem fajnie brzmiała, jak prawdziwa crossówka. Ale to tak troche off topic... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Moim zdaniem najlepszym motocyklem w tej klasie jest Derbi gpr50. Sam mam zamiar go sobie kupic i moze odglos wydechu nie podnieca :P ale nie to sie liczy 8) Liczy sie satysfakcja jaka niesie za soba mozliwosc przejechania sie czyms takim. Zawsze mozna przeprowadzic tuning ukladu wydechowego i poprawic glos wydechu.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 a czemu tak Pawcio398 sądzisz, że Gpr jest najlepszy w tej klasie? On nie posiada kontrolki luzu na zegarach, nie montują w tym moto takiego wynalazku jak ww kontrolka :lol: A dla mnie najlepsze moto w klasie 50/80ccm(wiertarki) to Aprilia Rs 8) i ma kontrolke luzu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gilera DNA o ile dobrze pamiętam :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No fakt :P Moze Derbi nie ma kontrolki luzu ale ma inny bajer :P Mozna regulowac wpuszczanie rur w polke 8) No i:1. Osiagi Derbi i chociazby Aprilki sa bardzo podobne2. Derbi jest (moim zdaniem) ladniejsze :P 3. Cena jest atrakcyjniejsza :P Derbi jest MOIM ZDANIEM najlepszym motocyklem w tej klasie i tyle 8) Rozumiem, ze mozesz miec inne zdanie, kwestia gustu, proste :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 On nie posiada kontrolki luzu na zegarach' date=' nie montują w tym moto takiego wynalazku jak ww kontrolka :lol: [/quote']Jeżeli głównym kryterium wyboru motoroweru jest kontrolka luzu no to faktycznie aprilla przoduje.... :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Siemanko zdjęć jeszcze nie mam bo mam do zrobienia jeszcze kilka poprawek kosmetycznych. Jest on przerobiony na streeta z tym że posiadam wszystkie części (oprócz owiewek) by powrócić do oryginalu, ma on przycięte owiewki tylne założona mała owiewke( ta ufo czy jak tam) lusterka, kierunkowskazy, podniesiony tył, obniżona kierownice itp. Jak go złoże do reszty do rzuce foty teraz czekam na uszczelki nie mogę znależć nigdzie HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a czemu tak Pawcio398 sądzisz, że Gpr jest najlepszy w tej klasie? On nie posiada kontrolki luzu na zegarach, nie montują w tym moto takiego wynalazku jak ww kontrolka :lol: a nie mowilem ze mbx najlepszy ?? :lol: a w rs kontrolki kierunkow sa dwie czy tylko jedna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 są dwie kontrolki 8) Mbx na Second miejscu...Aprilia on the First place :mrgreen: nie ma bata!!!RS'ki górą!Mbx'y za nią a Gpr daleko w tyle :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jesli te motorki mają być kupine dla szpanu przed kolegami to polecam :P Pamiętaj jednak o 2 sprawach a mianowicie:Polskie drogi nie sa przycylne motorowerzystom jadącym 110po 2 taki motorek trzeba kręcić na kosmiczne obroty zeby to jechało. Ja proponuje kupić 80 bo to już coś lepszego. Strzałek z tego co wiem to nie masz 100% racji ponieważ te wszystkie 80 były seryjnie 50. Kiedyś myślałem że aprilia robi seryjne 80 ale okazało się że sie myliłem (tak mowił mi enduroguy). Może zastanow sie nad rg 125 od kolegi. w 125 masz pewnośc że ruszusz niżej także dźwięk jest ładniejszy a mot sie lepiej prezentuje. I jeszcze ostanie kryterium wyboru: Fundusze! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi