magik-16 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Nio calkiem spoko sztuka za taka kase!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 NO zależy jak chce jeździć, bo jak widze kaskaderów na MZ w terenie to mi sie żal ich robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 NO zależy jak chce jeździć, bo jak widze kaskaderów na MZ w terenie to mi sie żal ich robiMi sie bardziej żal robi zablokowanych enduraków 50 i ich kierowców udających 'krosowców" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Dokładnie, moim zdaniem masz racje. Jednak wydaje mi się że maszyna nie jest najważniejsza!! Liczą się umiejętności, co z tego że ktoś ma super fure jak nie umie jeźdżić !!!! A ty magik-16 kombinuj bo musze mieć z kim ganić w terenie!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 W rame od dt 125 silnik od etz250 pasuje,sam zbudowalem takie cos:rama od dt125 85 r,silnik od mz 250(troszke podrajcowany,tak jak mz przygotowywane do startow w zawodach w latach '80),wydech samorobka,podobnie plastiki i lampy.Maszyna idzie super,na 1,2,3 biegu na kolo daje.Wedlug mnie taka maszyna to dobra sprawa i przedewszystkim bardzo niedroga.Zrobie zdjecia i postaram sie podac do nich link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik-16 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Fajnie ! I jak duzo jest z przerobka roboty ?? Postaraj sie o te foty !! Jak cos podaj gg to pogadamy :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No spoko spoko. Kolega magik-16 mieszka niedaleko mnie i fajnie by było gdybym miał z kim ganiać. Postaraj się o te fotki, bo sam z chęcią zobacze jak to wygląda :) A może masz jakiś filmik? Powiedz jakie się koszty i co trzeba zrobić w takiej ramce aby silnik od MZ250 pasował. O..... i jeszcze jak jest z żywotnością?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mam pytanie ja umocowaliscie silnik od mz :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 NO zależy jak chce jeździć, bo jak widze kaskaderów na MZ w terenie to mi sie żal ich robiMi sie bardziej żal robi zablokowanych enduraków 50 i ich kierowców udających 'krosowców" :lol: wiesz... znam typa ktory na fabrycznej dt 50 robi takie rzeczy ze nie jednego kolesia na "ucrossowionej" mz czy tam wsk by objechal z palcem...w nosie :) ale to znowu inna pulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi