Konik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam.Mam lekko dziwny obiaw w swojej Wirowce ('95). Mianowicie przy wylaczonych swiatlach podczas wcisniecia hamulca przedni reflektor zalacza sie na swiatla postojowe... Tez tak macie? Czy to normalne czy powinienem doszukiwac sie jakiegos przebicia w elektyrce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 objawy jak starego kaszla na skrzyżowaniu: kierunkowskaz traci cały prąd, jak zapalą się żarówki stopu. wczoraj o mało na takiego nie wpadłem :Dsprawdzaj, sprawdzaj - tak się nie da jeździć Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Chyba mnie nie zrozumiales... wszystko jest ok... maszyna nie jest niebezpieczna... przy WYLACZONYCH swiatlach nacisniecie stopu powoduje dodatkowo zapalenia sie swiatla pozycyjnego z przodu - i tyle... to nie tak ze motot pali sie u mruga jak choinka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 8Osprawdziłem w mojejjest troszkę młodsza, i nic takiego nie występuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 OK. Dzieki. Grzebalem ostatnio nieco w moto i przeszlo mu :D Elektryke i tak bede chyba jeszcze musial gruntownie sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi