Anarch Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 jak w temacie, przygotowania do remontu, i bardzo przydalby mi sie mikrometr do ustawiania zapłonu, a jak wiadomo kazdy grosz sie liczy, a kupno nowego (80 zł) raczej nie wchodzi w gre,dlatego mam prośbe czy któryś z forumowiczów nie odsprzedałby mi mikrometru, albo gdyby przy okazji mógł kupić tanio na jakiejś giełdzie, bazarze, myślałem o dorobieniu podobnego przyrządu, ale na dokładność wykonania w moim wypadku nie mam co liczyć.Oto fota tego przyrządu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusss Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a gdzie mozna kupic nowy za te 80pln? bo troche sprzetow robie i mam juz dosc ustawiania po zdjeciu glowicy... choc znam goscia ktory najlepiej robi to za pomoca srubokreta 8O bez suwmiarki czy czegokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 w slepie skuter dębica:) nie pamiętam adresu:/ :/ mają sprzedarz wysyłkową :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 choc znam goscia ktory najlepiej robi to za pomoca srubokreta 8O bez suwmiarki czy czegokolwiek...Normlanie to jakiś zegarmistrz chyba :D Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusss Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 znajomu w wieku ~60 lat... 30 lat jezdzil na jawkach (mial dwie P20) zna te sprzety na wylot :D motorynke mi pieknie wtedy wyregulowal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi